ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ανδριανός: Η Κυβέρνηση να αξιοποιήσει άμεσα κάθε δυνατότητα για την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:29:00 μ.μ. | | | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση για το πολύ σημαντικό θέμα του νοσοκομείου Ναυπλίου:
“Και στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίεων που πραγματοποιήθηκε χθες καταδείχθηκε το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου και ευρύτερα το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, τόσο από πλευράς έλλειψης χρηματικών πόρων και υλικοτεχνικού υλικού, όσο και από πλευράς κενών στο απαιτούμενο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό προσωπικό, καθώς και σε οδηγούς και τραυματιοφορείς, τα οποία διαρκώς αυξάνονται λόγω συνταξιοδοτήσεων και αποχωρήσεων.

Με συνεχείς παρεμβάσεις μου – μόνο τον Οκτώβριο έχω καταθέσει στη βουλή 4 Ερωτήσεις και 1 Αναφορά για τα θέματα της δημόσιας υγείας στην Αργολίδα – έχω τονίσει την ανάγκη να αντιμετωπιστεί άμεσα η κατάσταση προτού φτάσουμε να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Η Κυβέρνηση όφειλε εκτός των άλλων να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα, όπως για παράδειγμα τους πόρους ύψους 1.377.480 ευρώ από το ΕΣΠΑ για την προμήθεια και εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, ώστε τάχιστα να αποκατασταθούν οι προϋποθέσεις απρόσκοπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου.



Όπως είναι αυτονόητο, είναι χρέος όλων μας να συνεχίσουμε την έντονη πίεση στους αρμόδιους μέχρις ότου επιλυθεί το πρόβλημα”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ