ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Σκληρή προετοιμασία του Παναργειακού για τον αγώνα με τον Αιολικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 μ.μ. | |
 Προπονήσεις σε δύο γκρουπ στο ΔΑΚ Άργους και αποθεραπεία είχε χθες και σήμερα ο Παναργειακός, ενώ αύριο το πρωί οι Λύκοι έχουν δώσει ραντεβού στο γήπεδο της Λυρκείας.
Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν και όλα δείχνουν πως η φορμαρισμένη ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο να αγωνιστεί κομπλέ την Κυριακή κόντρα στον Αιολικό.

Αναλογιζόμενη δε την κρισιμότητα του αγώνα αυτού, η διοίκηση των «πρασίνων» εξέδωσε  ανακοίνωση – κάλεσμα προς τον κόσμο της, να δώσει βροντερό «παρών» στο μεγάλο και δύσκολο αυτό ματς:

«Απίστευτος ξεσηκωμός επικρατεί σε όλη την Αργολίδα, ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής, ανάμεσα στον Παναργειακο και τον Αιολικό. Όλος ο κόσμος θέλει να δει αυτό το παιχνίδι.. Πραγματικά έχουμε χρόνια να δούμε τέτοιο αναβρασμό στον κόσμο του το Αργους, ο γίγαντας δείχνει να ξυπνάει, τα εισιτήρια θα προπωλούνται από αύριο το μεσημέρι, στο ΠΡΟΠΟ Σκούρα,για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων», αναφέρει χαρακτηριστικά στην σελίδα της στο fb.

Επίσης, ο Παναργειακός εξέδωσε και ευχαριστήριο προς την διοίκηση και την ομάδα γενικότερα της Ερμιονίδας, για την φιλοξενία της στην Ερμιόνη, στο αναμεταξύ τους παιχνίδι. Αναλυτικά αυτή έχει ως εξής:

«O A.Π.Ο.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τη διοίκηση της Ένωσης Ερμιονιδας για την άψογη φιλοξενία του στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας, στα πλαίσια του αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και δεσμεύεται για την ανταπόδοση της στο ματς του δευτέρου γύρου, στο Δ.Α.Κ.ΑΡΓΟΥΣ. Ακομη να ευχαριστεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας κ. Γεώργιο Μαρούδα , τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Κρανιδίου κ. Κωνσταντίνο Χάρο, για τα μετρά του Αγώνα Ένωσης Ερμιονίδος-Παναργειακό».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ