ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Κηπουρικές εργασίες φθινοπώρου: Ποια είναι τα κατάλληλα εργαλεία;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:25:00 μ.μ. |
 Το Φθινόπωρο, από τους περισσότερους κηποτέχνες χαρακτηρίζεται σαν «μικρή άνοιξη». Εύλογα λοιπόν βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία μεταβατική περίοδο που ο κήπος σας χρειάζεται συγκεκριμένες εργασίες από τον κηπουρό του!

Ουσιαστικά προετοιμάζουμε τα φυτά μας για την επερχόμενη κακοκαιρία και τα συνεφέρουμε από την ξηρότητα του καλοκαιριού.

Ορισμένες από τις πιο βασικές εργασίες που πρέπει να κάνετε και τα ηλεκτρικά εργαλεία και μη που θα χρειαστείτε, είναι:

1. Αφαιρέστε τα ξερά φύλλα και τα κλαδιά με κλαδευτήρια ειδικά, ώστε να μην αλλάξετε την σύσταση των φυτών σας και να μην τα πληγώσετε.

2. Με ένα σκαλιστήρι, αφαιρέστε τυχόν ζιζάνια από το χώμα. Ιδανικό εργαλείο για αυτήν την δουλειά είναι το GARDENA COMBISYSTEM το οποίο έχει ειδικά διαμορφωμένη λαβή, προσφέροντας ξεκούραστη εργασία.

3. Προσθέστε καινούργιο χώμα στις γλάστρες σας

4. Αν θέλετε να ανανεώσετε λίγο τον κήπο σας ένα ιδανικό φυτό που αντέχει στο ψύχος είναι το κυκλάμινο. Επίσης μπορείτε να διαχωρίσετε ορισμένα από τα μέρη του με φράχτες κήπου

Δύο από τα ηλεκτρικά εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε για την πλήρη διαμόρφωση του κήπου σας, είναι:

   Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής, με βεντάλια ψεκασμού για να μπορείτε να βάψετε φράχτες, γλάστρες ή διάφορες επιφάνειες. Η βεντάλια είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να μπορεί να βάφει οριζόντια και κάθετα

· Ηλεκτρικός κόφτης, στην περίπτωση που θέλετε να κόψετε φυτά με μεγάλο κορμό


Το ηλεκτρονικό κατάστημα με γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία κήπου Kouretas.gr
σας προσφέρει ενδεδειγμένες λύσεις για τις εργασίες του κήπου σας. Βρείτε λοιπόν μία μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές της αγοράς, online!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ