ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Διαμαρτυρία της Λαϊκής Ενότητας Αργολίδας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. | | | |
 Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της Λαϊκής Ενότητας Αργολίδας στην είσοδο του Νοσοκομείου Ναυπλίου για την κατάσταση που έχει περιέλθει το νοσοκομείο λόγω των μνημονιακών πολιτικών.

Στην διαμαρτυρία που κράτησε περίπου μια ώρα, αναρτήθηκαν πανό και σημαίες και τονιστηκε η σημασία του νοσοκομείου Ναυπλίου όχι μόνο για τους κατοίκους του Ναυπλίου αλλά και όλης της Αργολίδας.
Σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας τονίζει:

"Επιλέγουμε την ημέρα της απεργίας στο δημόσιο τομέα για να παρέμβουμε έμπρακτα στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου, ώστε να αναδείξουμε τα πολύ οξυμμένα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει, να ζητήσουμε και εμείς από την πλευρά μας την άμεση επίλυση τους. Κινητοποιούμαστε γιατί πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο το νεομνημονιακό Υπουργείο Υγείας μαζί με την 6η ΥΠΕ που αυτό ορίζει, μπορούν να αναγκαστούν, για να βρουν συγκεκριμένες λύσεις και να αφήσουν κατά μέρος τις γενικές υποσχέσεις.

Απαιτούμε την άμεση κάλυψη των αναγκών σε ιατρικό , νοσηλευτικό , παραιατρικό και τεχνικό προσωπικό , ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου για την εξυπηρέτηση των πολιτών .Σε αυτή την κατεύθυνση είναι αναγκαία και η λειτουργία του αξονικού τομογράφου , που δε λειτουργεί καθημερινά λόγω έλλειψης προσωπικού .

Γενικότερα, πιστεύουμε ότι η ταυτόχρονη ανάπτυξη, χρηματοδότηση και στελέχωση των δυο Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, είναι το "φάρμακο" στο αργό θάνατο της δημόσιας υγείας στο Ναύπλιο και στο νομό. Είναι αρχές Νοεμβρίου και τα δύο Νοσοκομεία έχουν λάβει μόνο το 40% του ετήσιου προυπολογισμού τους, ενώ η υποχρηματοδότηση του Νοσ. Ναυπλίου είναι της τάξης του 30% σε σχέση με πέρσι.

Οι αοριστολογίες και οι γενικολογίες που ακούστηκαν στο ΔΣ του δήμου Ναυπλιέων από τον κυβερνητικό βουλευτή αλλά και οι παρωχημένες υποσχέσεις των άλλων βουλευτών , που είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση , δεν πείθουν κανέναν . Τα τεράστια προβλήματα ,που συσσώρευσαν στην υγεία οι μνημονιακές πολιτικές δεν αντιμετωπίζονται με παλαιοκομματικής κοπής πολιτικαντισμούς .

Η λύση θα δοθεί από τον αγώνα των πολιτών και των εργαζομένων ."

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησε για την διαμαρτυρία το μέλος της ΛΑ.Ε. Δημήτρης Παπαϊωάννου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ