ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών & Βρεφικών Σταθμών Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 π.μ. |
  H νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και συνεχίζεται με τεράστιες ελλείψεις και προβλήματα.  Ο παιδικός σταθμός στις εργατικές κατοικίες φαίνεται πως δε θα λειτουργήσει και η ταλαιπωρία πολλών οικογενειών εντείνεται, αφού τα παιδιά τους είναι τοποθετημένα "προσωρινά" σε άλλους σταθμούς.
Το ζήτημα της θέρμανσης δεν έχει τακτοποιηθεί, για να αντιμετωπιστεί ο επερχόμενος χειμώνας.

Ξεκίνησε αυτες τις ημέρες η ενημέρωση για το τί τροφεία θα πληρώσει η κάθε οικογένεια, τα οποία για πολλούς είναι υπέρογκα και ζητείται αναδρομικά η εξόφλησή τους, ενώ η τροφοδοσία των σταθμών είναι πάντα στον αέρα, αφού δεν εξοφλείται ο τροφοδότης-Supermarket.

Πολλές εργαζόμενες που δουλεύουν με πρόγραμμα του ΕΣΠΑ είναι απλήρωτες από πέρσυ, ενώ δεν έχουν υπογράψει ακόμη τη φετινή σύμβαση για την πρόσληψη τους.

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να παρευρεθούμε όλοι οι γονείς στη Γενική Συνέλευση, που καλεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 6.00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Νομαρχία.

Η μόνη λύση για να διεκδικήσουμε αυτά που ανήκουν στα παιδιά μας και να μας λάβουν υπόψη τους οι αρμόδιοι είναι να λάβει χώρα μία δυναμική Γενική Συνέλυση, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά και να εκλεγεί νέο Δοιηκητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν και να βγουν μπροστά.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των βρεφικών και παιδικών σταθμών Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ