ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα που σκότωσε και έκαψε το γιο του στο Άστρος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:26:00 μ.μ. | |
 Με την εξέταση μαρτύρων και συγκεκριμένα των αστυνομικών και των αδελφών του θύματος ξεκίνησε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στο μεικτό ορκωτό κακουργιοδικείο Τρίπολης η δίκη του 77χρόνου Γιώργου Μπάρλα που κατηγορείται πως στις 15 Αυγούστου του 2014 σκότωσε τον γιο του, Γιάννη και στη συνέχεια με τη βοήθεια συγγενών του μετέφερε το πτώμα του με το αυτοκίνητό του και το έκαψε.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση , οπλοχρησία, εμπρησμός με πρόθεση από κοινού από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα και υπόθαλψη εγκληματία.

Κατηγορούνται για τα παραπάνω ο πατέρας Γιώργος Μπάρλας που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Ναυπλίου, η μητέρα Δήμητρα Μπάρλα, ο θείος Λάμπρος Μπάρλας και η θεία Κοδέλλα Ελένη.
Ο δικηγόρος του δράστη, που να αναφέρουμε πως έχει ομολογήσει την πράξη του και την έχει αιτιολογήσει ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας βάναυσης συμπεριφοράς του γιου του, Αλέξης Κούγιας μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 μίλησε για «οικογενειακή τραγωδία» και ανέφερε πως έχουν παράπονα από την ασφάλεια Τριπόλεως.
Και ο έτερος δικηγόρος της Οικογένειας Αντώνης Μίγας ανέφερε πως περιμένουν από τη Δικαιοσύνη μία «δίκαιη απόφαση» και επεσήμανε πως κατηγορήθηκαν από υπερβάλλοντα ζήλο της αστυνομίας άτομα που δεν είχαν καμία εμπλοκή.

Να τονίσουμε πως ο κ.Κούγιας ζήτησε να μην εξεταστούν ως μάρτυρες οι αστυνομικοί αφού διεξήγαγαν προανακριτικό έργο και απαγορεύεται από το Νόμο να καταθέσουν στην ακροαματική διαδικασία.Το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό και οι αστυνομικοί εξετάστηκαν κανονικά, ενώ λίγο πριν διακοπεί η συνεδρίαση λόγω ωραρίου εξετάστηκαν και οι αδελφές του θύματος.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Νοεμβρίου με την εξέταση και των λοιπών μαρτύρων.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο δικηγόρων που έγιναν αποκλειστικά στην κάμερα της ΔΡΤ 91,5.

drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ