ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Μάθημα "Φορολογικής Συνείδησης" από του χρόνου στα σχολεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. | |
 Την εισαγωγή μαθήματος Φορολογικής Συνείδησης στα σχολεία τον Σεπτέμβριο του 2016 ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, σε συνέντευξή του στην Αυγή της Κυριακής. 

 Ο ίδιος αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο μάθημα προετοιμάζεται από κοινού με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ως «επένδυση» ώστε να πεισθεί – όπως είπε- η κοινωνία ότι «για τα χάλια σε δρόμους, παιδικές χαρές, νοσοκομεία, ευθύνονται αυτοί που κλέβουν φόρους» «Θα πρέπει να δείξουμε ότι δεν βλέπουμε τον πολίτη, τον φορολογούμενο, ως υπήκοο αλλά ως πολίτη» σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης. «Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο εναντίον της φοροδιαφυγής ή να καθόμαστε να βλέπουμε τα τραίνα να περνούν από μπροστά μας. 

Ο αγώνας ενάντια στη φοροδιαφυγή είναι η αιχμή του δόρατος για την κυβέρνηση, η οποία θα μπορέσει να πετύχει δύο στόχους: Πρώτον, να δείξει την πολιτική της βούληση για σύγκρουση, κάτι που δεν το είχαμε δει ως τώρα και δεύτερον, να φέρει έσοδα στο Ελληνικό Δημόσιο», δήλωσε σχολιάζονταε ειδικότερα το φαινόμενο της φοροδιαφυγής. 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ