ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Μανιάτης σε Σκουρλέτη: "Οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες δεν περνούν"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | |
 "Βγήκαν" τα μαχαίρια πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, ανάμεσα στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνο Σκουρλέτη και τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη. Η αφορμή για αυτή την άγρια αντιπαράθεση δόθηκε με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν το ΣτΕ να βγάζει απόφαση-κόλαφο για την προεκλογική ενέργεια της κυβέρνησης να κλείσει το εργοστάσιο των Σκουριών.
Ο υπουργός ο οποίος για άλλη μια φορά εξαπέλυσε επίθεση στα "συστημικά μέσα ενημέρωσης" αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του προέδρου του ΣτΕ με βάση την οποία δεν υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα κάποια επίσημη και καθαρογραμμένη απόφαση.

«Είστε αδιόρθωτοι», είπε ο κ. Μανιάτης ενώ συνέχισε λέγοντας πως « διαψεύδετε το σύνολο των εφημερίδων και θέλετε να πιστέψουμε εσάς όταν το σύνολο του ΣτΕ ήταν εναντίον της ενέργειάς σας να κλείσετε τις Σκουριές. Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη που έχετε 2.000 ανθρώπους να περιμένουν μέσα στις στοές των ορυχείων;».

Απαντώντας στις αιτιάσεις του βουλευτή Αργολίδας, ο κ. Σκουρλέτης, τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να υπαγορεύσει στο ΣτΕ το περιεχόμενο της απόφασης υπογραμμίζοντας πως «υποστηρίζετε επενδύσεις που δεν σέβονται το περιβάλλον» και ότι «δεν υπάρχει δημοσιογραφική δεοντολογία στα συστημικά ΜΜΕ».

«Διολισθαίνετε σε αηθέστατες και εξωκοινοβουλευτικές προσεγγίσεις» ήταν η απάντηση του κ. Μανιάτη. «Υπάρχει έστω και μια απόφαση του ΣτΕ που δικαίωσε τις αποφάσεις σας; Λέτε ότι είναι όργανα του κατεστημένου όλοι οι δημοσιογράφοι του δικαστικού ρεπορτάζ που γράφουν για το συγκεκριμένο θέμα; Οι μαγκιές και οι τσαμπουκάδες δεν περνούν. Τεκμηριώστε την άποψή σας αλλιώς υβρίζετε το κοινοβούλιο και το ΣτΕ» κατέληξε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ