ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου: Το κτίριο στην Β. Κωνσταντίνου δεν πρέπει να πωληθεί σε ιδιώτες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. | | |
Δελτίο τύπου

 Το τελευταίο διάστημα και μέσω της ανακοίνωσης του ΤΑΙΠΕΔ επανήλθε το θέμα της πώλησης του ακινήτου στο << Μεγάλο Δρόμο>> στο Ναύπλιο. Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά και τοπικά ήταν ότι η δημόσια περιουσία πρέπει να αξιοποιηθεί για το συμφέρον των πολιτών και όχι να παραδοθεί σε ιδιωτικά συμφέροντα και ότι το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να καταργηθεί.

Είναι γνωστό σε όλες και όλους όμως ότι η Κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλίσει τη συμμέτοχη της χωράς στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και στην ευρωζώνη και να αποφευχθούν πολύ χειρότερα ενδεχόμενα αναγκάστηκε να υπογράψει μια συμφωνία με την οποία σε πολλά σημεία διαφωνεί και η οποία περιλαμβάνει και τη διατήρηση του ΤΑΙΠΕΔ . Η συμφωνία αυτή μάλιστα τέθηκε υπόψη του ελληνικού λαού και κρίθηκε στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Το γεγονός όμως ότι η Κυβέρνηση, ορθά κατά την άποψη μας, υπέγραψε τη συμφωνία δεν σημαίνει ότι ως τοπική κοινωνία πρέπει να μείνουμε απαθείς. Ως Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο δεν πρέπει να πωληθεί σε ιδιώτες και ότι για την αξιοποίηση του έχει κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση : η παραχώρηση του στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου.

Στη κατεύθυνση αυτή θα πρέπει να παρθούν πρωτοβουλίες την επόμενη περίοδο τόσο στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο όσο και στο κινηματικό από όλους: τοπική αυτοδιοίκηση, θεσμικούς φορείς κόμματα και κινήματα πολιτών.

Στην κατεύθυνση αυτή θα κινηθούμε και εμείς.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ