ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η Πελοπόννησος Οικολογική αντίθετη στην εκχώρηση Δημόσιας γης στην Ερμιονίδα μέσω ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιωτικά συμφέροντα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:35:00 μ.μ. | | |
 Με αφορμή την κινητοποίηση πολιτών ενάντια στην πώληση μέσω ΤΑΙΠΕΔ του κτηρίου στον μεγάλο δρόμο Ναυπλίου κινητοποίηση με την όποια είμαστε απόλυτα σύμφωνοι ήρθε η ώρα να σηκώσουμε όλοι οι πολίτες και για την Ερμιονίδα ανάλογη κραυγή. 

Μήπως η ΔΕΠΟΣ και η λιμνοθάλασσα της Θερμησιας και τα Ποτοκια και το Σαλαντι και η Σαμπαριζα είναι τα ορεχτικά των αρπακτικών και θα ακολουθήσει η Δημοτική περιουσία με γη από δωρεές μάλιστα δημοτών προς τον Δήμο;

Για την ΔΕΠΟΣ υπάρχει δέσμευση ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων και τοπικών φορέων και του Δημοτικού Συμβουλίου για εναλλακτική δημόσια χρήση της γης.Κάποιες αποφάσεις είναι για ΜΕΡΟΣ της γης. Κάποιες άλλες μιλούν για το σύνολο των 950 στρεμμάτων.

Ενα είναι σίγουρο.Ο χώρος πάνω από το Χέλι (αριστερά του δρόμου κατεβαίνοντας από Κρανίδι) πρέπει να γίνει πάρκο και περιφερειακός δρόμος και χώρος άθλησης πολιτισμού αναψυχής. Ο χώρος δεξιά του δρόμου προς Βερβεροντα πρέπει να καλύψει την ανάγκη νέου Δημοτικού σχολείου και νεκροταφείου.

Η Πελοπόννησος Οικολογική (περιφερειακή ενότητα Αργολίδας ) συντάσσεται με τους τοπικούς φορείς και ζητά να μην περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ ούτε στρέμμα της ΔΕΠΟΣ

Ζητάμε ακόμα την αποκατάσταση του χώρου και την εξευρεση καταλληλου καταφυγιου με ανθρωπινες συνθηκες ζωης για τους Ρομα που ζουν σε καταυλισμο πανω απο δυο δεκαετιες στην περιοχη. Στέγη νερο εκπαιδευση υγεια δουλεια.

Ο εκπροσωπος της παραταξης στην Αργολιδα
Γερασιμος Κατσαΐτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ