ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Δωρεάν ψηφιακός οδηγός πεζοπορίας για την Πελοπόννησο στο κινητό μας τηλέφωνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:18:00 μ.μ. | |
 Το "Πεζοπορία στη Πελοπόννησο - Hiking in Peloponnese" είναι ένας ψηφιακός οδηγός για πεζοπόρους που ταξιδεύουν στην Πελοπόννησο. Η εφαρμογή ανήκει στην σειρά topoGuide και καλύπτει την περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δηλ. τους νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσιάζεται μέσα από 17 διαδρομές, σε ισάριθμες περιοχές που συνδυάζουν φυσική ομορφιά, πολιτιστικά αξιοθέατα, άσπιλα τοπία και τουριστική υποδομή. Η εφαρμογή ξεκινά με μια εισαγωγή στη γεωγραφία, το τοπίο και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής. Οι 17 πορείες απεικονίζονται πάνω σε ένα πολύ λεπτομερή χάρτη, που λειτουργεί off-line, και κάθε μία περιλαμβάνει περιγραφή, φωτογραφίας και πίνακα με σημεία ενδιαφέροντος.

Ο χρήστης μπορεί να ξεφυλλίσει το χάρτη και τα κείμενα με απόλυτα διαδραστικό τρόπο και να ζητήσει κάθε μετρητική ή άλλη πληροφορία για την κάθε διαδρομή (σήμανση, μήκος, μηκοτομή, βλάστηση κλπ). Με ένα κλικ, ένας πρωτότυπος Εικονικός Πεζοπόρος μπορεί να περπατήσει την πορεία και να ενεργοποιήσει όλες τις φωτογραφίες και τα μηνύματα.

Στο πεδίο, η εφαρμογή αναγνωρίζει την πλησιέστερη διαδρομή και κάνει ενεργητική πλοήγηση με συχνά μηνύματα προς τον χρήστη, ενώ τον ενημερώνει για κάθε φωτογραφικό στιγμιότυπο που είναι κοντά του. Τέλος, τον καθοδηγεί να επιστρέψει στη διαδρομή, αν απομακρυνθεί περισσότερο από 20 μ. από αυτήν.

Η AnaDigit, δημιουργός της εφαρμογής, είναι ηγετική εταιρεία στον τομέα της ψηφιακής χαρτογραφίας στην Ελλάδα και ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση σχετικών εφαρμογών καθώς και στην υλοποίηση έργων σήμανσης δικτύων μονοπατιών. Πρόσφατα εγκαινίασε τη νέα μορφή της προηγμένης διαδικτυακής εφαρμογής για διαδρομές περιπέτειας, το topoguide.gr.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ