ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Γ.Μανιάτης: Με τους αγρότες της Αργολίδας συζητούμε στη βουλή για το μέλλον της Ελληνικής γεωργίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:47:00 μ.μ. | |
 Ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Βουλευτής καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανοίγουμε το δημόσιο διάλογο για τα μεγάλα προβλήματα του αγροτικού τομέα της πατρίδας μας.

Στη Βουλή των Ελλήνων, στην αίθουσα Γερουσίας τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.30΄μ.μ. έχουμε καλέσει όλους τους αντιπροσωπευτικούς Φορείς των αγροτών, και ασφαλώς και της Αργολίδας, προκειμένου να διαμορφώσουμε τη νέα μας Προγραμματική Πρόταση για το μέλλον του Πρωτογενούς Τομέα της οικονομίας, ενός τομέα που πρέπει να αποτελέσει θεμέλιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και μοναδική πηγή ανάπτυξης όλης της ελληνικής Περιφέρειας.

Σε πανελλαδικό επίπεδο έχουν προσκληθεί όλες οι Τριτοβάθμιες Οργανώσεις των αγροτών. Ιδιαίτερα για την Αργολίδα έχουν προσκληθεί οι Πρόεδροι των τριών Ομάδων Παραγωγών, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ και ΚΑΣΟΚ Κουτσοποδίου.

Καλούμε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του Πρωτογενούς Τομέα να συμβάλλουν σ’ ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε αποφασισμένοι να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για τους Έλληνες γεωργούς, κτηνοτρόφους και αλιείς».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ