ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Καραμολέγκου: Η επίλυση του προβλήματος στο νοσοκομείο Ναυπλίου είναι κατεπείγον και αδιαπραγμάτευτο ζητούμενο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. | | |
 "Οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων θα εργαστούμε από κοινού προκειμένου να αποδοθεί στους Δημότες και με τους καλύτερους όρους, το αναφαίρετο δικαίωμα στη δημόσια υγεία", τόνισε η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Άλλη Πρόταση" Μαργαρίτα Καραμολέγκου και κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου.

Η επικινδυνότητα της σημερινής κατάστασης είναι κολοσσιαία καθώς ουσιαστικά κανένα περιστατικό δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Η απουσία καρδιολόγου, οι ελλείψεις σε ιατρικό υλικό και η γενικότερη υποστελέχωση και υπολειτουργία, έχουν καταστήσει το Νοσοκομείο Ναυπλίου «φάντασμα του εαυτού του».

Πότε και από ποιούς οδηγήθηκε η κατάσταση εδώ, είναι ζητήματα που έχουν απασχολήσει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία τη τοπική κοινωνία. Η ανάληψη ευθυνών από τους αρμόδιους φορείς και η επίλυση του προβλήματος είναι το κατεπείγον και αδιαπραγμάτευτο ζητούμενο αυτή τη στιγμή.

Για αυτό το λόγο καλούμε κι εμείς όλους εσάς στη συμμετοχή στην κινητοποίηση της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου 2015 έξω από το Νοσοκομείο Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ