ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Αξιωματικών Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:07:00 μ.μ. |
 Ο Μεσσήνιος Ηλίας Αξιωτόπουλος εκλέχτηκε πρόεδρος για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην Ενωση Αξιωματικών Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι εκλογές των αξιωματικών της Πελοποννήσου διεξήχθησαν την Κυριακή στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Τρίπολη και από τους συνολικά 120 εγγεγραμμένους ψήφισαν οι 95.
Ο Ηλίας Αξιωτόπουλος κατέβαινε επικεφαλής ενωτικού ψηφοδελτίου και ο ίδιος πήρε 65 ψήφους. Μιλώντας στην "Ε" είπε ότι η μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων του, τους γεμίζει ευθύνη για το μέλλον αλλά και δύναμη για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με μεγαλύτερη μαχητικότητα. «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς απαιτείται να είμαστε πιο δυνατοί, πιο οργανωτικοί και πιο μάχιμοι, για τη διεκδίκηση όλων αυτών των εργασιακών και ασφαλιστικών θεμάτων που μας απασχολούν», ανέφερε. Πρόσθεσε επίσης πως «θα είμαστε στο πλευρό του κάθε συναδέλφου για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά του, και όταν απαιτείται δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε εφόσον κρίνουμε ότι ένας συνάδελφος αδικείται υπηρεσιακά».

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων και την έκδοση των αποτελεσμάτων, το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε Σώμα. Ετσι, το νέο προεδρείο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής έχει ως εξής: πρόεδρος Ηλίας Αξιωτόπουλος, αντιπρόεδρος α' Νίκος Αντωνόπουλος (Μεσσηνία), αντιπρόεδρος β' Γιώργος Σπαράγγης (Αρκαδία), γεν. γραμματέας Γιώργος Δούρος (Κορινθία), ταμίας Παναγιώτης Γιάννου (Λακωνία), και μέλη Παναγιώτης Λυμπέρης (Κορινθία) και Κώστας Λαθούρης (Αργολίδα). Την Ενωση στο Συμβούλιο Μεταθέσεων στη Μεσσηνία θα εκπροσωπεί ο Ηλίας Αξιωτόπουλος, ο οποίος εκλέχτηκε επίσης αντιπρόσωπός της και στην Ομοσπονδία μαζί με τον Ευάγγελο Πιπέρη (Κορινθία).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ