ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ευχαριστίες από την ομάδα LIFEGUARD HELLAS SAFE & RESCUE

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. |
  Η εθελοντική ναυαγοσωστική ομάδα LIFEGUARD HELLAS SAFE & RESCUE θα μεταβεί στο νησί της Μυτιλήνης την Δευτέρα 9/1//2015 , με 12μελή ομάδα ,πλήρη ναυαγοσωστικό εξοπλισμό, φαρμακευτικό υλικό, 1 σκάφος και 1 jet ski .

Στην προετοιμασία της αποστολής χρειάστηκε επειγόντως να μεταφερθεί το jet-ski της ομάδας από το Πόρτο Χέλι,όπου είχε παραμείνει μετά το Spetses Marathon, το όποιο καλύπτουμε εθελοντικά δω και 5 χρόνια.

Ο καθ.Φυσικής Αγωγής ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΥΡΛΟΣ μόλις είδε από τα κοινωνικά δίκτυα την ανάγκη, έσπευσε να προσφερθεί ,φυσικά αφιλοκερδώς, να μεταφέρει το σκάφος από το Πόρτο Χέλι στο Αργος όπου θα το παραλάμβανε μεταφορική για Αθήνα. 

Ανέλαβε την επαφή με τη μεταφορική εταιρεία των ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ. Όταν τους περιέγραψε τον σκοπό της μεταφοράς του jet-ski,αμέσως προσφέρθηκαν και οι ίδιοι και μετέφεραν δωρεάν το ιδιαίτερα ογκώδες σκάφος καθώς ήταν πάνω σε τεράστιο τρέιλερ μεταφοράς.

Έχουμε συγκινηθεί όλοι με την προσφορά των κ.κ ΙΩΑΝΝΗ ΒΟΥΡΛΟΥ και κ.κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟ με την μεταφορική εταιρεία.

Στις δύσκολες μέρες μας όταν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει να αναδεικνύεται η προσφορά τους.
Σας ευχαριστούμε!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ