ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

«To μπουφάν της Χάρλεϋ & ο κύριος Μάκης» στο Τριανόν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:57:00 μ.μ. | | |
 Στο Θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ, θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 16/11/15, η παράσταση «To μπουφάν της Χάρλεϋ & ο κύριος Μάκης», δύο μονόλογοι του Βασίλη Κατσικονούρη, ενσωματωμένοι σε μια ενιαία παράσταση. 

Το περίφημο «Μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» σε ερμηνεία και σκηνοθεσία της Άννας Βαγενά, είναι ο μονόλογος μιας μοναχικής γυναίκας, που μην έχοντας άλλη συντροφιά, απευθύνεται σ’ έναν Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς στο Σύνταγμα. Ο σπαρακτικός αυτός μονόλογος, είναι η απεύθυνση μιας μάνας προς τον γιό της, που θα μπορούσε να είναι και προς όλα τα παιδιά του κόσμου. 

Όπως σημειώνει και ο Κώστας Γεωργουσόπουλος στην κριτική του «….Η Άννα Βαγενά στην παράσταση, είναι αφοπλιστικά έξοχη, πλήρης συναισθηματικά, κυρίαρχη των μέσων της και μέγα μάθημα απλότητας, μέτρου και ρεαλιστικής θεατρικής τεχνικής…» Μαζί και «Ο Μάκης», γραμμένος το 2010, σε ερμηνεία και σκηνοθεσία του Νίκου Ορφανού. Είναι ο μονόλογος ενός ηλικιωμένου άνδρα, που τον έχουν αφήσει τα παιδιά του μόνο στο σπίτι, ενώ εκείνα έχουν πάει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, Αύγουστο μήνα. Ο ηλικιωμένος άνθρωπος, μην έχοντας άλλη συντροφιά, συνομιλεί μ’ ένα χρυσόψαρο και ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του, που τον οδηγεί σ’ ένα απρόσμενο τέλος. Και οι δύο μαζί "συνομιλούν" και συνθέτουν μία παράσταση, όπου το σπαρταριστό εμπλέκεται με το παρακτικό. 

Στην παράσταση αποτυπώνονται τα βιώματα μιας σύγχρονης πραγματικότητας, στην οποία οι απόμαχοι της ζωής, δεν έχουν αξία, επειδή σήμερα η αξία του ανθρώπου μετριέται με ομόλογα και όχι με ομολογία ευγνωμοσύνης στο μόχθο των πατέρων. Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι πλέον, όταν γεράσουν είναι άχρηστοι και γι’ αυτό τους πετάμε. 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΑΝΟΝ – ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Απογευματινή στις 6:00μ.μ. με γενική είσοδο 10ευρώ και 
Βραδινή στις 9:00μ.μ. με εισιτήριο 12ευρώ και μειωμένο 10ευρώ 
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. 

Κρατήσεις & προπώληση εισιτηρίων στο: 27520-27096 Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 1:00
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ