ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Η βαλκανιονίκης και πρωταθλήτρια Αγγελική Ραφτάκη μοιράζεται την εμπειρία της στον 1ο Παλαμήδειο Άθλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:40:00 μ.μ. | |
 Η Αργολίδα είναι από τις αγαπημένες μου αποδράσεις, είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και επισκέπτομαι όλες τις εποχές του χρόνου περιοχές του νομού όπως την Επίδαυρο , το Πόρτο Χέλι, την Ερμιόνη καθώς και άλλες πόλεις και για ξεκούραση αλλά και για συμμετοχή σε αθλητικές οργανώσεις.
Στις αθλητικές οργανώσεις που διοργανώνονται στον Νομό Αργολίδας αγωνίζομαι από τα μαθητικά μου χρόνια .Έχω αγωνιστεί και έχω κερδίσει πάνω 30 αγώνες που έχουν διεξαχθεί στην περιοχή.

Πάντα πηγαίνω μία μέρα πριν και φεύγω μια μέρα μετά τον αγώνα έτσι απολαμβάνεις τον τόπο.

Οι αγώνες δρόμου αποτελούσαν πάντα ένα κομμάτι της προετοιμασίας μου για τα 800μ που ήταν το αγώνισμα μου και έχω αγωνιστεί σε πάνω 60 διεθνή μίτινγκ αλλά και 20 φορές με την Εθνική ομάδα με αρκετές διακρίσεις.

Στον Παλαμήδειο Δρόμο αγωνίζομαι πάνω από 12 χρόνια με ισάριθμες νίκες και για τον λόγο αυτό το 2012 βραβεύτηκα από τον Δήμαρχο κ. Κωστούρο.

Το 2015 ο Παλαμήδειος δρόμος έγινε <<Άθλος >> πραγματικά και ήταν μία δύσκολη προσπάθεια αλλά και ωραία εμπειρία . Η διαφορετική όμως χρονική εκκίνηση σε γκρουπ δεν σου έδινε την δυνατότητα να ελέγχεις τους συν-αθλη-τές , αλλά αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κ. Κωστούρο για την φιλοξενία και την δυνατότητα της συμμετοχής σε ένα Άθλο.

Αγγελική Ραφτάκη
Πρωταθλήτρια Ελλάδας- Βαλκανιονίκης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ