ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Η Πύλη Πελοποννησιακού Πολιτισμού στην 2η τουριστική έκθεση GREEK TOURISM EXPO

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:13:00 μ.μ. |
 Με πολύ κέφι , έμπνευση και δημιουργικότητα , δώσαμε το παρόν με το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 2η τουριστική έκθεση GREEK TOURISM EXPO,που έγινε στο Metropolitan Expo στην Αθήνα στις 4-6/12/2015. 

Μέσα από την Πύλη μας , υποδεχθήκαμε πληθώρα κόσμου για να τους δείξουμε την γαστρονομική μας παράδοση και κουλτούρα , με δύο βασικούς πυλώνες: τα αγνά τοπικά προϊόντα και τη δεξιοτεχνία των chef που με απλές κινήσεις αναδεικνύουν ένα εξαιρετικό προϊόν και το προσφέρουν σε όσους επιθυμούν να γευτούν τις πελοποννησιακές νοστιμιές. 

Η προσέλευση του κόσμου όλες τις ημέρες ήταν πολύ μεγάλη από όλους τους επαγγελματικούς χώρους του τουρισμού. Έγιναν συναντήσεις με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα αποδώσουν καρπό . 

Μεγάλη ανταπόκριση βρήκαν τα τοπικά εδέσματα αλλά και διάφορα προϊόντα όπως λάδι, μέλι ,κρασί όπου έκαναν τη διαφορά, με την εξαιρετική ποιότητα τους Ιδιαίτερη προσοχή έδωσε στο περίπτερο της Περιφέρεις Πελοποννήσου η Υπουργός Τουρισμού κ Κουντουρά όπου δεν αντιστάθηκε στις Πελοποννησιακές νοστιμιές... ήταν ανοιχτή και πολλά υποσχόμενη στην προώθηση και ανάδειξη του γαστρονομικού μας πολιτισμού μέσα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου & την Πύλη Πελοποννησιακού Πολιτισμού. 

Η έκθεση αυτή μας γέμισε ενέργεια , ιδέες και νέους συνεργάτες ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας που δεν είναι άλλο παρά η ανάδειξη αυτού του τόπου ως γαστρονομικού & αγροτουριστικού προορισμού που θα φέρει τουρισμό για όλους και όλο το χρόνο. Κοντά μας με τα προϊόντα τους ήταν η Αρτοποιία Κατσούλη , τα Τυροκομικά Θωμάς Κατσούλης,τα Παραδοσιακά Ζυμαρικά του κ.Μάλλιου ,μαγείρεψε μαζί μας ο chef από το όμορφο ταβερνάκι στο Ναύπλιο και η μελισσοκομία Κρανιδίου Μπαϊρακτάρη 'Ermionis' . 

Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν έμπρακτα και δίνουμε ραντεβού στην επόμενη έκθεση όπου θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα μας pili-peloponnisou.gr 

Πύλη Πελοποννησιακού Πολιτισμού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ