ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Τεράστια νίκη του Διομήδη επί του Φίλιππου Βέροιας με 24-32

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:01:00 μ.μ. | |
 Συναρπαστικός ο Διομήδης, με σεμιναριακή άμυνα και υποδειγματική επιβολή του ρυθμού του, νίκησε τον Φίλιππο στο ντέρμπυ της Βέροιας με 24-32 και παρέμεινε πρώτος στην βαθμολογία της Handball Premier.
Ο Διομήδης σήμερα πραγματικά διαφήμισε το handball σε όλη την Ελλάδα. Όχι μόνο λόγω της τεράστιας νίκης του απέναντι στην καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα του Φιλίππου, αλλά γιατί απέδειξε περίτρανα ότι ακόμα και αν η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά με λιγότερες αγωνιστικές ή ειδικών περιστάσεων εμπειρίες, με υπερόπλο του την ξακουστή άμυνά του, την ακόπιαστη δουλειά, τις ώρες προπονήσεων και την οξυδέρκεια προπονητή, παικτών και τεχνικού επιτελείου, μπορεί να ανταπεξέλθει σεοποιαδήποτε περίσταση. 

Η μεγαλύτερη χαρά δεν είναι αυτή της νίκης, αλλά η -επί εξήντα λεπτών- αναφορά των σχολιαστών της ΕΡΤ-2 στο μεγαλείο αυτής της ομάδας, στη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και στην συνεισφορά του Διομήδη στην κατάρτιση μεγάλων παικτών. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά! Ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς. Είναι όμως ευχάριστος, γεμάτος συναισθήματα που μόνο οι Λύκοι ξέρουν να δημιουργούν!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ