ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

48 τόνους φρούτα από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας στο "Κέντρο Στήριξης Οικογένειας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. | |
 Η χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων διοργανώθηκε για ακόμη μία φορά και φέτος από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας, (ΚΕΣΟ), εκκλησιαστικό ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε δύο χρόνους, στον ιδιόκτητο χώρο της Αρχιεπισκοπής στην οδό Αχαρνών 205.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των ευάλωτων οικογενειών, η διανομή έγινε την Παρασκευή 18/2 και την Δευτέρα 21/12/2015. Οι καταγεγραμμένες από την κοινωνική υπηρεσία του ΚΕΣΟ οικογένειες ανήλθαν στις 1.300 για το 2015.

Η διανομή των τροφίμων γίνεται μετά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ύψους 100.000 ευρώ το 2014, μεταξύ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του ΚΕΣΟ και του υπουργείου Εργασίας και αφορά τη χρηματοδότηση προγραμμάτων σίτισης αστέγων και απόρων οικογενειών, που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης.

Η δεύτερη πηγή προμήθειας τροφίμων προέρχεται από χορηγούς που τροφοδοτούν το κοινωνικό έργο του ΚΕΣΟ σταθερά τα τελευταία τρία χρόνια. Οι 1.300 οικογένειες μοιράστηκαν βασικά προϊόντα διατροφής, όπως λάδι, ρύζι, φακές, γάλα, ζάχαρη, τοματοπολτό, κοτόπουλα και ψάρια φρέσκα, πατάτες και πορτοκάλια, καθώς και φρέσκο ψωμί.

Επιπλέον, το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας ανέλαβε να μοιράσει 48 τόνους φρούτων από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας στις οικογένειες άνεργων οικοδόμων, στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα, στις Φυλακές Κορυδαλλού, στο Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, στο Γηροκομείο Αγίας Παρασκευής, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και διάφορα ιδρύματα ΑμΕΑ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ