ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Συνεδρίαση της ΠΕΔ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. | |
 Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ Πελοποννήσου στις 14 Δεκεμβρίου 2015 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στην Τρίπολη, στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου Τρίπολης (Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 43), προκειμένου να συζητήσουν και να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:
Α. Ενέργειες – Παρεμβάσεις της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Διαχείριση απορριμμάτων

Ψήφισμα για την συντήρηση και επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρας- Καλαμάτας.

Εισηγητής: Μπεχράκης Σταμάτης, Δημοτικός Σύμβουλος, Δήμου Καλαμάτας.

Β. Οικονομικά Θέματα

Έγκριση πληρωμής δαπανών, των εκπρόσωπων της ΠΕΔ που συμμετείχαν στην Γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ, στην Αθήνα την 1 Δεκέμβρη 2015.

Η οικονομική συμμετοχή της ΠΕΔ σε Ανώνυμες Αναπτυξιακές Εταιρείες Ο.Τ.Α. και σε Αστικές Εταιρείες. Προβλήματα- Προοπτικές.

Εισηγητές: Καμπόσος Δημήτριος ,Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών

Αργειτάκος Σταύρος, Δημοτικός Σύμβουλος, Δήμου Σπάρτης

Αναστασόπουλος Ευστάθιος, Δημοτικός Σύμβουλος, Δήμου Μεσσήνης

Γ. Επιτροπές & Συμβούλια

Ορισμός ενός (1) εκπροσώπου της ΠΕΔ με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να γίνει, ανασυγκρότηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων στα διοικητικά όργανα και τους ιδιοκτήτες λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λακωνίας Α.Ε., σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 170/2003.

Ορισμός ενός (1) εκπροσώπου της ΠΕΔ με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να προχωρήσει η σύσταση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής για τον καθορισμό της ένδειξης, «Όνομα Αμπελουργικής εκμετάλλευσης ή ομάδας αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων στις ετικέτες Ελληνικών οίνων» σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 5067/117292/27-10-20-15, ΦΕΚ 2323 Β/27-10-2015.

Ορισμός ενός (1) εκπροσώπου της ΠΕΔ με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συμμετέχει στις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων του ΚΕΚ Ν. Κορινθίας Α. Ε. , σύμφωνα με το καταστατικό του.

Λήψη απόφασης με την οποία επικυρώνεται η προγενέστερη απόφαση Προέδρου, περί ορισμού εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λακωνίας «Πάρνωνα Ταϋγέτου» Α.Ε.

Λήψη απόφασης με την οποία επικυρώνεται η προγενέστερη απόφαση Προέδρου, περί ορισμού εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του, στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας «Δίολκος»

Εισηγητής : κ. Καμπόσος Δημήτριος Πρόεδρος ΠΕΔ –Δήμαρχος Άργους –Μυκηνών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ