ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Μανιάτης: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά είμαστε όλοι ίσοι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. | |
 Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ημέρα καταπολέμησης των διακρίσεων και των αποκλεισμών των ατόμων με αναπηρίες και της διασφάλισης της ισότιμης αντιμετώπισής τους από την κοινωνία.
Μια κοινωνία που οφείλει να σέβεται τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της και δεν τις διαχωρίζει από τις υπόλοιπες. Η αναπηρία δεν είναι ασθένεια. Αποτελεί μία πρόκληση στη σημερινή εποχή για όλες τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές δραστηριότητες.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον αγώνα, τον κόπο, την υπομονή και την επιμονή που επιδεικνύουν κάθε ημέρα τα άτομα με αναπηρίες, όμως γι’ αυτά τα χαρίσματα και την αξιοπρέπεια τους θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα σε όλους μας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που καθιερώθηκε να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου από το 1992, ημέρα που η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα δράσης για τα ΑΜΕΑ, οφείλει να μας υπενθυμίζει το σεβασμό στη διαφορετικότητα του καθένα από εμάς, την ίση συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι και το θεμελιώδες δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες, την ισοτιμία και την ισονομία.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά είμαστε όλοι ίσοι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ