ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Λυσίκατος: Όλοι μαζί κάναμε την Ελισάβετ να χαμογελάσει ξανά!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:50:00 μ.μ. |
  Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου έγινε η παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου στην οικογένεια της μικρής Ελισάβετ. Ως εμπνευστής της προσπάθειας αυτής, μιας προσπάθειας που επιτεύχθηκε μαζί με τον Παναγιώτη Τούμπα, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην δράση αυτή.

Μια δράση που χάρη στην ενεργή συμμετοχή των περισσότερων συνδημοτών μας (και όχι μόνο) είχε ως αποτέλεσμα ένα μικρό κοριτσάκι από την πόλη μας να χαμογελάσει, παίρνοντας από όλους μας το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων, ένα αναπηρικό αμαξίδιο που τόσο πολύ είχε ανάγκη.

Τις γιορτινές αυτές ημέρες πρέπει να θυμόμαστε ένα πράγμα. Είμαστε πάνω απ' όλα άνθρωποι. Και αυτό σημαίνει ότι νοιαζόμαστε για εμάς και τους γύρω μας και κυρίως για αυτούς που το έχουν ανάγκη. 

Δεν έχει σημασία πόσο και τι θα προσφέρει ο καθένας. Είναι σημαντικό ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας κατά της φτώχειας και να δώσουμε το μήνυμα για μια κοινωνία αλληλεγγύης.

Η συλλογή πλαστικών πωμάτων θα συνεχιστεί με κεντρικό σημείο συλλογής το Βιβλιοχαρτοπωλείο - Φωτοτυπείο στην οδό Πλαπούτα 35 στο Ναύπλιο.

Εύχομαι από καρδιάς, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Γιώργος Ν. Λυσίκατος



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ