ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Χειροτονία διακόνου στο Ναύπλιο από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. |
Στον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου τελέσθηκε το Σαββάτο 19 Δεκεμβρίου 2015, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου , με τη συμμετοχή ιερέων και διακόνων καθώς και ευσεβών πιστών που πλήρωσαν τον ως άνω Ιερό Ναό. 
Κατά τη διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε μέσα σε κλίμα συγκινήσεως την εις Διάκονο χειροτονία του Μιχαήλ Καλαμαρά , ο οποίος θα διακονεί στην Μητρόπολη Αργολίδος.
Ο νεοχειροτονηθείς, βαθειά συγκινημένος από το φοβερό Μυστήριο της Ιεροσύνης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την τιμή που του έκανε , την οικογένεια του, τον πνευματικό του πατέρα π. Σπυρίδων Βασιλάκο , από την Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας και ιερέα στον Ιερό ναό του Ευαγγελιστού Λουκά στη Θήβα κι όλους όσους παραβρέθηκαν στην εις διάκονο χειροτονία του.
Ο νέος Ιεροδιάκονος κατάγεται από την Άμφισσα και μένει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, ενώ όπως ο ίδιος τόνισε έχει ρίζες από την Κωνσταντινούπολη.
Ο νέος Διάκονος από μικρό παιδί ζούσε με τον πόθο της Ιεροσύνης . Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο νέος διάκονος δέχθηκε ευχές από το εκκλησίασμα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ