ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Στην Ύδρα εόρτασαν τον Άγιο Νικόλαο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 π.μ. | |
 Σε κλίμα κατάνυξης και μεγάλης θρησκευτικότητας τελέστηκε στην Ιερή Μονή Αγίου Νικολάου Ύδρας την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, πανηγυρική Θεία Λειτουργία και πραγματοποιήθηκε η περιφορά της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου εντός της αυλής της Ιερής Μονής.
 Δεκάδες πιστοί είχαν προσέλθει από το πρωί στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε από τον Πρεσβύτερο π. Ευάγγελο Γκιάκο.
Στην πανήγυρη παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης, ο Αντιδημάρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Αλήθεια για την Ύδρα» και της αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Α. Σωτηρόπουλος και δεκάδες κόσμου.
Οι επισκέπτες της Ιερής Μονής μετά την Θεία Λειτουργία δέχθηκαν την Αβραμιαία φιλοξενία της Μονής και απόλαυσαν την ερημική μεγαλοπρέπεια του Μοναστηριού, την γαλήνη και την ηρεμία της φύσης αλλά και την ψυχική ανάταση στο Θείο…

Οι Ερασιτέχνες Αλιείς της Ύδρας γιόρτασαν τον Άγιο Νικόλαο
Οι Ερασιτέχνες Αλιείς της Ύδρας γιόρτασαν τον προστάτη τους Άγιο Νικόλαο με πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ναό των Τεσσαράκοντα Μαρτύρων και Αγίου Νικολάου (Ταλαίπωρου).
Με πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου εφημέριος του Ναού της Υπαπαντής του Χριστού Ύδρας, στον ιερό και πανσεβάσμιο Ναό των Τεσσαράκοντα Μαρτύρων και Αγίου Νικολάου (Ταλαίπωρου) κάτω από τον Λόφο της Βίγλας γιόρτασαν οι πιστοί αλλά και οι Ερασιτέχνες Αλιείς τον προστάτη των θαλασσινών, Άγιο Νικόλαο.
Μετά την Θεία Λειτουργία έγινε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας τού Αγίου Νικολάου, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες πιστοί, Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία έψαλλαν οι ιεροψάλτες κ. Στεφανος Φραντζής, ο κ. Αθανάσιος Μερτζάνης και ο κ. Λάζαρος Καρακατσάνης.
Φωτογραφίες από: κ. Στέφανο Φραντζή – Ιεροψάλτη Ιστορικού Ιερού Ενοριακού Ναού Υπαπαντής Χριστού Ύδρας
hydraspoliteia.blogspot.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ