ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ένοχοι και χωρίς ελαφρυντικά οι τέσσερις κατηγορούμενοι για το έγκλημα στο Άστρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. | |
 Ενόχους έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Τρίπολης, για το έγκλημα στη Μελιγού Άστρους, και τους τέσσερις κατηγορούμενους, χωρίς μάλιστα να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, όπως ζήτησαν οι δικηγόροι υπεράσπισης.

Μετά από 4 μέρες (με διακοπές ενδιάμεσα), αργά το απόγευμα της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου και μετά από 4 και πλέον ώρες σύσκεψης των μελών της έδρας και ύστερα από την αγόρευση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, η Πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανακοίνωσε πως τα μέλη του Δικαστηρίου κάνουν αποδεκτή την πρόταση της Εισαγγελέως, τόσο ως προς την ενοχή των κατηγορουμένων όσο και ως προς τις ποινές που επεβλήθησαν.

Συγκεκριμένα το Δικαστήριο επέβαλε μη αναγνωρίζοντας κανένα ελαφρυντικό την ποινή της ισόβιας καθείρξεως στον πατέρα Γιώργο Μπάρλα για τον φόνο του γιου του Γιάννη και επίσης την ποινή του ενός έτους για οπλοχρησία και 2 έτη για εμπρησμό.

Στην μητέρα Δήμητρα Μπάρλα επέβαλλε ποινή καθείρξεως 10 ετών, αλλά μετά από αίτημα του Δικηγόρου Αντώνη Μίγα, η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που θα ασκηθεί από τους συνηγόρους υπεράσπισης. Η μητέρα μέχρι τότε θα είναι ελεύθερη.
Στην θεία –νύφη του πατέρα- Ελένη Κοδέλλα (που διαμένει στο εξωτερικό) επεβλήθη ποινή φυλάκισης 2 ετών.

Ποινή ισόβιας καθείρξεως και 2 χρόνια για εμπρησμό επέβαλλε το Δικαστήριο στον θείο (αδελφό του πατέρα- επίσης κάτοικοι εξωτερικού) Λάμπρο Μπάρλα.

Η μητέρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου φώναζε «είμαι αθώα, είμαι μάνα, δεν μπορεί να βάζουν μέσα μία μάνα, είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να ζήσω στο σπίτι μου, θα πάω φυλακή, δεν έχω δει από το παιδί μου, ούτε μία σταγόνα αίμα, δεν ήμουν σπίτι, με σκότωσαν σήμερα και εμένα». Ο πατέρας δεν μίλησε καθόλου.

Σε επόμενη ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τα όσα είπε στην αγόρευσή του ο Δικηγόρος Αλέξης Κούγιας και γιατί κατηγόρησε την Αστυνομία της Τρίπολης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ