ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστίες από τη Συντονιστική Επιτροπή Γονέων και Κηδεμόνων για την διεκδίκηση ίδρυσης του Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. |
 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου Αργολίδος και η Συντονιστική Επιτροπή που δημιουργήθηκε με σκοπό να εργαστεί ώστε να επιτευχτεί η ίδρυση του Ε.Ε.Λ.Α. ή Λυκειακών τάξεων στο Ε.Ε.Γ.Α., εκφράζουν τις Θερμές τους Ευχαριστίες προς όλους τους παράγοντες που βοηθούν στην ίδρυση του. Αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη .
Ειδικότερα στους κ.κ

1. Πέτρο Τατούλη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την ομόφωνη απόφαση για την ίδρυση του ΕΕΛΑ.

2. Ιωάννη Αδριανό Βουλευτή Αργολίδος (ΝΔ) για το ειλικρινές ενδιαφέρον, την έμπρακτη συνέπεια και την ταχύτητα που επέδειξε ( με δυο ερωτήσεις προς τον Υπουργό Παιδείας) στο αίτημα μας για ίδρυση Λυκειακών τάξεων στο Ε.Ε.Γ.Α.

3. Ιωάννη Μανιάτη Βουλευτή Αργολίδος (ΠΑΣΟΚ) για την αδιάκοπτη επιμέλεια που επέδειξε (με αναφορά προς τον Υπουργό και μετά την απάντησή του με επίκαιρη ερώτηση) στο αίτημα μας για ίδρυση Λυκειακών τάξεων στο Ε.Ε.Γ.Α.

4. Ιωάννη Γκιόλα Βουλευτή Αργολίδος (ΣΥΡΙΖΑ) για την ακούραστη προσπάθειά του για ίδρυση Λυκειακών τάξεων στο Ε.Ε.Γ.Α.

5. Δημήτρη Κωστούρο Δήμαρχο Ναυπλιέων για την πλήρη στήριξή του και το Δημοτικό Συμβούλιο για την ομόφωνη απόφαση για την ίδρυση του ΕΕΛΑ.

6. ΕΛΜΕ Αργολίδος που με απόφαση του Δ.Σ. (25-09-2015) υιοθετεί πλήρως το αίτημα του Συλλόγου. Και με Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης ΕΛΜΕ Αργολίδος στις (22-10-2015).

7. Κάθε υπηρεσιακό παράγοντα

Η Προσπάθεια όλων μας δεν έχει ευωδοθεί (ακόμα?) από τον Υπουργό Παιδείας, δηλώνοντας του ότι δεν χρειάζονται χρήματα αρκεί η πλήρωση των λειτουργικών κενών προσωπικού στην υφιστάμενη εκπαιδευτική δομή.

Πρέπει να ιδρυθεί το ΕΕΛΑ γιατί

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3699/2008 (ΦΕΚ 199/Α/2008) η Πολιτεία δεσμεύεται να κατοχυρώνει και να αναβαθμίζει διαρκώς τον υποχρεωτικό χαρακτήρα της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης ως αναπόσπαστο μέρος της υποχρεωτικής και δωρεάν δημόσιας παιδείας και να μεριμνά για την παροχή δωρεάν δημόσιας ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης στους έχοντες ανάγκη, όλων των ηλικιών και για όλα τα στάδια και τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Δεσμεύεται επίσης να διασφαλίζει σε όλους τους πολίτες με διαπιστωμένες ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ίσες ευκαιρίες για πλήρη συμμετοχή και συνεισφορά στην κοινωνία ,οικονομική αυτάρκεια και αυτονομία με πλήρη κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους στη μόρφωση και στην κοινωνική και επαγγελματική ένταξη.

Ζητούμε
Από τον Αξιότιμο κ. Υπουργό,
Την ενεργοποίηση των διαδικασιών για την ίδρυση του ΕΕΛΑ Σύμφωνα με το Ν. 3699/2008

Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής 
 Κωνσταντίνος Μπίρταχας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ