ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Γεωργόπουλος: Αναδρομικές χρεώσεις κατανάλωσης της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. |
Κύριε Πρόεδρε, 
παρακαλώ όπως με ενημερώσετε και μέσω εμού τους ενδιαφερόμενους -θιγόμενους συνδημότες μας καταναλωτές, για τις ενέργειες στις οποίες έχετεπροβεί ή προτίθεστε να προβείτε, σχετικά με την μη νόμιμη χρέωση καιαποστολή αναδρομικών λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας στους καταναλωτές κατοίκους του πρώην Δήμου Ερμιόνης (Ερμιόνη - Ηλιόκαστρο – Θερμησία) για τα έτη 2011, 2012, 2013, 2014.
Συγκεκριμένα:

Μετά από ανώνυμη καταγγελία, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου,Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής ΛειτουργίαςΔιεύθυνση Διοίκησης Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών ΠροσώπωνΤρίπολης σας κοινοποίησε γνωστοποίηση, λαμβάνοντας υπ’ όψη το υπάρχονΝομικό πλαίσιο και τις κείμενες διατάξεις, στις 7 - 7- 2015 και με Α.Π. 47698/3029,
ότι, δεν είναι νόμιμη η αποστολή αναδρομικών λογαριασμών στουςκαταναλωτές της Υπηρεσίας Ύδρευσης του πρώην Δήμου Ερμιόνης και νυνΔ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας με το τρέχον τιμολόγιο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. ήτοι με τηνπροσαύξηση του 80%.

Στις 15 Οκτωβρίου 2015 με Α. Π. 23503 το Τμήμα Εσόδων του ΥπουργείουΕσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γενική Διεύθυνση ΟικονομικώνΥπηρεσιών & Διοικητικής Υποστήριξης Διεύθυνση Οικονομικών Τ.Α.απαντώντας στο σχετικό έγγραφο με Α.Π. 47698/3029/7/7/2015, τηςΑποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, τοοποίο έχει κοινοποιηθεί στο Δήμο Ερμιονίδας και στη Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας τουΔήμου Ερμιονίδας, λαμβάνοντας υπ’ όψη την κείμενη νομοθεσία καιεξετάζοντας τις αποφάσεις των Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας και της Δ.Ε.Υ.Α.Ερμιονίδας, γνωστοποιεί ότι ισχύει το προϋπάρχον τιμολόγιο και δεν οφείλεταιειδικό τέλος 80% για το διάστημα 2011, 2012, 2013, 2014 από τουςκαταναλωτές του πρώην Δήμου Ερμιόνης.

Κατόπιν αυτών παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε τον τρόπο επιστροφήςτων αναλογούντων χρημάτων προς τους καταναλωτές του πρώην ΔήμουΕρμιόνης, της μη οφειλόμενης καταβολής του ειδικού τέλους 80% για τοπροαναφερθέν χρονικό διάστημα.

Μετά τιμής
Γιάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ