ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Χειρουργείται στην Αθήνα η σκυλίτσα που πέταξε από το μπαλκόνι ο «ιδιοκτήτης» της στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. |
 Σε ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το άσχημο κάταγμα στο πίσω της πόδι θα υποβληθεί σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στο κτηνιατρείο του Τάσου Δανούρδη στην Αθήνα η σκυλίτσα που ο ιδιοκτήτης της αφού τη χτύπησε βίαια στη συνέχεια την πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο Άργος στις 16 Δεκεμβρίου.

Η σκυλίτσα που νοσηλεύτηκε στο κτηνιατρείο του Χάρη Ντούρου ξεπέρασε τον κίνδυνο και είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμη παρά το γεγονός ότι έχει τα τρία ποδαράκια της στο γύψο και αντιμετωπίζει δυσκολία στη σίτιση αφού έχει σπασμένα τα δόντια της από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον ασυνείδητο «ιδιοκτήτη» της.

Ενώ ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά την καταγγελία που κατέθεσε στην Αστυνομία ο αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, δεν δικάστηκε αμέσως όπως ορίζει η νομοθεσία για λόγους που παραμένουν άγνωστοι. Η υπόθεση θα εκδικαστεί όταν οριστεί δικάσιμος.

Η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Άργους «Λάιζα» Αλίκη Λαμπράκη ευχαριστεί όλους τους φιλόζωους για την πολύτιμη βοήθεια τους, ενώ όπως αποκάλυψε δεκάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να υιοθετήσουν αυτό το πλάσμα που στην ηλικία των 4 μηνών γνώρισε την ανθρώπινη βαρβαρότητα.

Το κόστος του ορθοπεδικού χειρουργείου της μικρής Άλτας, όπως την ονόμασαν οι φιλόζωοι που τη φροντίζουν, είναι 615 ευρώ, ενώ το σύνολο των εξόδων της μέχρι στιγμής φθάνει τα 790 ευρώ. Όποιος επιθυμεί να συμβάλει οικονομικά μπορεί να καταθέσει την προσφορά του στον τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα του φιλοζωικού συλλόγου Άργους «Λάιζα» που είναι: 314/480308-61(ΙΒΑΝ GR74 0110 3140 0000 3144 8030 861), BIC: ETHNGRAA. Μπορεί επίσης να προσφέρει το χρηματικό ποσό που επιθυμεί μέσω Paypal στο email: laizaargous@yahoo.gr. Όποιο τρόπο κι αν επιλέξετε να βοηθήσετε θα πρέπει να φέρει την αιτιολογία «Για την Άλτα».
Ο σύλλογος κάνει έκκληση σε όσους καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό του να στείλουν τ' ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή κατοικίας τους ώστε να τους αποσταλεί ταχυδρομικά η σχετική απόδειξη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ