ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Τερμάτισε πρώτο το παιδικό, νίκησε και αναμένει απάντηση το Εφηβικό της Δόξας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:54:00 μ.μ. | |
 Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το καλεντάρι είχε ορισμένους 2 αγώνες για τα τμήματα της ΔΟΞΑΣ. Τελικά… πραγματοποιήθηκε μονάχα ο ένας, αυτός του Εφηβικού! 

Παρόλα αυτά η αναφορά του μη διεξαχθέντα αγώνα του παιδικού είναι επιτακτική διότι σηματοδοτεί το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος παίδων και βρίσκει την ΔΟΞΑ να τερματίζει πρώτη στον όμιλο Άργους – Ναυπλίου – Κυνουρίας. Ο Πήγασος Άστρους δεν παρουσιάστηκε την Κυριακή, η ΔΟΞΑ πήρε το ματς στα χαρτιά με 20 – 0 και παράλληλα με την ήττα του Οίακα σκαρφάλωσε στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. Στην επόμενη φάση οι παίδες θα αντιμετωπίσουν τις ομάδας της Κορινθίας. Προκρίνονται ακόμα ο Οίακας και ο Ατρέας.

Το Σάββατο στις 21:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου το Εφηβικό τμήμα αντιμετώπισε τον Ατρέα και με σιγουριά θα μπορούσε να ειπωθεί πως ήταν ένα πολύ ήσυχο βράδυ. Η ομάδα δεν δυσκολεύτηκε ούτε στιγμή, δοκίμασε πολλά πρόσωπα, ευχαριστήθηκε το παιχνίδι και έφτασε στην νίκη πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 80 – 55. Σκόραραν: Μιχοπουλος 25(3), Στεργιου 14, Σαρηγιαννης 11(1), Κακουριωτης 8, Τζιωρτζιοπουλος 7, Κεφαλας 6(1), Μαραγκος 5, Μακαρι 2, Ναουμ 2.

Οι Έφηβοι λοιπόν συνεχίζουν αήττητοι, όμως υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν. Στις 11 Οκτώβρη ο αγώνας που είχε οριστεί δεν πραγματοποιήθηκε και αυτό διότι η αντίπαλη ομάδα (Ναύπλιο 2010) έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά μια λανθασμένη συνεννόηση οδήγησε την ΕΣΚΑΚ στην απόφαση να στείλει κανονικά διαιτητές για το παιχνίδι και αυτοί μη βρίσκοντας καμία ομάδα στο γήπεδο προχώρησαν στον μηδενισμό τους. Η ΔΟΞΑ έχει κάνει ένσταση και αναμένει την απάντηση της Ένωσης Σωματείων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ