ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Γκιόλας: Εργαλείο ανάπτυξης το ΕΣΠΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:19:00 μ.μ. | |
 Την αισιοδοξία του ότι μέσα από την επιχειρηματικότητα, με πρωτοπόρα τη νέα γενιά, θα ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη εξέφρασε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, στη διάρκεια ημερίδας του Επιμελητηρίου για το ΕΣΠΑ.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Γκιόλας συνεχάρη το ΕΒΕ Αργολίδας για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της ημερίδας και καλωσόρισε στο νομό τον Υφυπουργό Οικονομίας, Aνάπτυξης και Τουρισμού κ. Αλέξη Χαρίτση ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης .

Ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γκιόλας επισήμανε τη σημασία της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, , τονίζοντας ότι μέσα από το ΕΣΠΑ θα ενισχυθούν πολλοί και σημαντικοί τομείς όπως το περιβάλλον, η ενέργεια, ο διατροφικός τομέας και ο τουρισμός, οδικά έργα και υποδομές. Συμπλήρωσε δε ότι ΄΄ ως Αργολίδα και περιφέρεια υπερτερούμε σε πολλά επίπεδα ( αγροτικό , τουριστικό κλπ.) αλλά χρειάζεται να έχουμε μια στόχευση , ένα συγκεκριμένο σχέδιο..΄΄.

΄΄ Οι μικρές ,ιδιαίτερα ,επιχειρήσεις πρέπει να έχουν κίνητρα΄΄ πρόσθεσε ο κ. Γκιόλας , υπογραμμίζοντας παράλληλα την μεγάλη αξία του ανοιχτού διαλόγου που ξεκίνησε το αρμόδιο Υπουργείο με τις παραγωγικές τάξεις για το ΕΣΠΑ , τις δυνατότητες που παρέχει , αλλά για τις διαδικασίες που απαιτούνται , έτσι ώστε να αξιοποιηθεί σωστά .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ