ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Πρόβα για τις εκλογές της Ν.Δ. - Απογοήτευση στο Ναύπλιο από την μη λειτουργία της εφαρμογής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. | |
 Γενική δοκιμή στα ηλεκτρονικά συστήματα, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 20ής Δεκεμβρίου, πραγματοποιεί σήμερα η ΝΔ σε συνεργασία με την εταιρεία Vodafone, που έχει αναλάβει τη διαδικασία, ώστε να μην επαναληφθεί το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου που οδήγησε στη ματαίωση των εκλογών.
Η γενική δοκιμή πραγματοποιείται, μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου, ώστε να υπάρχει το χρονικό περιθώριο να διορθωθούν όποια προβλήματα ενδεχομένως προκύψουν.

H απόφαση για την «πρόβα τζενεράλε» ελήφθη μετά από ενημέρωση εκπροσώπου της εταιρίας προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Στο Ναύπλιο πάντως οι προσπάθειες για να κατεβάσουν την εφαρμογή στα tablet  δεν είχε αποτέλεσμα μέχρι της 12:00 το μεσημέρι τουλάχιστον, με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει, ενώ οι υπευθυνοι δεν έκρυβαν την απογοήτευση τους.

Νέα εμπλοκή

Ακόμη ένα θέμα πάντως, δημιουργήθηκε με τις εκλογές καθώς η εταιρία Genius Systems που αποκλείσθηκε από την διαδικασία κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία εκδικάζεται την Τετάρτη με αίτημα την αναβολή των εκλογών έως την εκδίκαση της μηνυτήριας αναφοράς.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι ανταποκρίθηκε εμπρόθεσμα και με χαμηλότερη προσφορά, ενώ η Νέα Δημοκρατία απαντά πως η μήνυση δεν έχει βάση καθώς ως κόμμα είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.

Την ίδια ώρα πάντως ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Παπαμιμίκος με δικό του tweet «βλέπει» ότι πίσω από την μήνυση της εταιρίας υπάρχει δάκτυλος για τη ματαίωση των εκλογών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ