ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

FINAL FOUR VOLLEY “Νεανίδων ” Πελοποννήσου 2015-2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. |
 Η Ε.Σ.ΠΕ.Π σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Άργους Μυκηνών και το Αθλητικό Σωματείο “Γυμναστικός Σύλλογος Άργους” διοργανώνει το FINAL FOUR VOLLEY “Νεανίδων ” Πελοποννήσου 2015-2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους, το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιανουαρίου 2016.

Ο κόσμος του Άργους αναμένεται να ζήσει μοναδικές στιγμές στο Κλειστό Γυμναστήριο, καθώς θα φιλοξενηθούν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες του θεσμού για αυτή την αγωνιστική χρονιά και εξ όσων γνωρίζουμε η οργανωτική επιτροπή έχει μεριμνήσει για την άριστη φιλοξενία των ομάδων και αλλά και των επισκεπτών που αναμένεται να κατακλύσουν το Κλειστό Άργους!

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν είναι:

Σάββατο 2/1/2016 & ώρα 16:00 ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Σάββατο 2/1/2016 & ώρα 18:00 Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ – ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Ο Μικρός Τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 3/1/2016, ώρα 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους, ακολούθως ο Μεγάλος Τελικός στις 18:00. Μετά το πέρας του Μεγάλου Τελικού θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις και η απονομή επάθλων και αναμνηστικών.

Τα κορίτσια του “ΓΣΑ Volley” μετά από σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων & έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο τους, δηλώνουν πανέτοιμες να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Volley Νεανίδων.

Η παρουσία σας & η στήριξη της ομάδας μας θα αποτελέσει ένα μεγάλο “Πρωτοχρονιάτικο δώρο” για τα κορίτσια μας. Σας περιμένουμε…

Ενημέρωση για το πρόγραμμα αγώνων & τα αποτελέσματα μπορείτε να βρίσκετε στο site της ομάδας ΓΣΑ : gsargous-volley.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ