ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ξενοδοχείο στο Τολό εντάσσεται υπό την ομπρέλα της Labranda Hotels & Resorts

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. |
Δύο νέα ξενοδοχεία, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στο Τολό, προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο του ξενοδοχειακού brand της FTI, Labranda Hotels & Resorts.
Πρόκειται για το Labranda Aris στο Τολό, έξω από το Ναύπλιο, και το Labranda Alacati Princess στην περιοχή Τσεσμέ (Kρήνη), στην επαρχία της Σμύρνης. Οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει. Έτσι, μετά τις νέες προσθήκες, το χαρτοφυλάκιο του συγκεκριμένου brand μετρά πια 26 ξενοδοχεία σε 7 χώρες.

Το Labranda Aris είναι τριών αστέρων, δίπλα στη θάλασσα, ανήκει σε ελληνική οικογένεια και διαθέτει 36 δωμάτια. Βρίσκεται στην κατηγορία «smart Labranda & yummy» και προσφέρει all inclusive πακέτα.

Το τετράστερο Labranda Alacati Princess στα τουρκικά παράλια ανοίγει έπειτα από εργασίες ανακαίνισης, διαθέτει 204 δωμάτια, προσφέρει all inclusive πακέτα και ανήκει στην κατηγορία «Labranda select».

Και τα 2 ξενοδοχεία προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi.

Με τη προσθήκη των 2 νέων ξενοδοχείων, συνεχίζουμε το όραμά μας για την απόκτηση 34 ξενοδοχείων μέχρι το τέλος του 2016 υπό την ομπρέλα της Labranda Hotels & Resorts, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της FTI, Dietmar Gunz.

Το τρέχον χαρτοφυλάκιο του brand αποτελείται από 26 ξενοδοχεία στα Κανάρια Νησιά, την Αίγυπτο, το Μαρόκο, την Ελλάδα, τη Μάλτα, την Ιταλία και την Τουρκία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ