ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Στο Ναύπλιο το 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:13:00 μ.μ. |
 Το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ, που έγινε ποτέ στην Πελοπόννησο, διεξάγεται από 29-31 Ιανουαρίου 2016, στο ιστορικό Ναύπλιο. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.

Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ, έχει ο διεθνούς φήμης Έλληνας Σολίστ και Καθηγητής Κλασικής Κιθάρας, Μιχάλης Σουρβίνος. Επίσημος Προσκεκλημένος του Φεστιβάλ, είναι ο μεγάλος δάσκαλος της κιθάρας Βαγγέλης Μπουντούνης, ενώ συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι 25 κορυφαίοι Σολίστ & Παιδαγωγοί της κιθάρας, όπως ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης, η Μάρω Ραζή, ο Βασίλης Μαστοράκης, ο Άγγελος Μπότσης, και ο Ρόλαντ Χόφμαν από την Γερμανία.

Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ, αποτελεί η συμμετοχή του Ντουέτου της Sony Classical International, Stelios & Vassilis Guitar Duo, με συμμετοχή στο επετειακό CD του Astor Piazzolla “Tango Lessons”, του πολυβραβευμένου σε διεθνείς διαγωνισμούς Fuego Guitar Trio, αλλά και της περίφημης Santa Barbara Guitar Orchestra, υπό την Διεύθυνση του Σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αλέξανδρου Παπαρίζου.

Ήδη οι συμμετοχές των μελών, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, έχοντας συμπληρώσει τα δωμάτια 2 κεντρικών ξενοδοχείων της πόλης.

Οι βραδινές Συναυλίες και οι Διαγωνισμοί του Φεστιβάλ, θα δοθούν στην υπέροχη Αίθουσα του Βουλευτικού. Οι μεσημεριανές Συναυλίες, τα Σεμινάρια και οι Εκθέσεις Κιθάρας, θα γίνουν στο Ωδείο Ναυπλίου.
Η μεγαλύτερη κιθαριστική σχολή του κόσμου. Η Ελληνική κιθαριστική σχολή, αποκτά έναν ακόμη κιθαριστικό θεσμό. Το Ωδείο Ναυπλίου Αγγελική Μαυρούλη διοργανώνει με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, ένα ακόμη Φεστιβάλ Κιθάρας, αυτή την φορά στην Πελοπόννησο, με τη συμμετοχή μερικών εκ των σημαντικότερων Ελλήνων κιθαρίστων (καθηγητών και σολίστ). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα πάντα. Συναυλίες, σεμινάρια για κάθε επίπεδο, διαγωνισμούς και όλα αυτά σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της Πελοποννήσου, το ιστορικό Ναύπλιο. Οι τιμές που εξασφαλίσαμε για την άνετη διαμονή σας, είναι απολύτως εναρμονισμένες με την γενικότερη οικονομική κρίση. Κιθαριστική πανδαισία λοιπόν στην Ελληνική επαρχεία, που τόσο την έχει ανάγκη. Σας περιμένουμε να την ζήσετε μαζί μας.

Μιχάλης Σουρβίνος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το δικαίωμα συμμετοχής για τα μέλη του φεστιβάλ είναι 60€ και περιλαμβάνει την παρακολούθηση 5 συναυλιών, τα μαθήματα 4 σεμιναρίων,  και την συμμετοχή στους διαγωνισμούς όλων των κατηγοριών. Το δικαίωμα συμμετοχής για τα μερικώς μέλη του φεστιβάλ είναι 40€ και περιλαμβάνει την παρακολούθηση 5 συναυλιών, και την συμμετοχή στον διαγωνισμό συνόλων. Το κόστος διαμονής με πρωινό για τα μέλη του φεστιβάλ, αν επιθυμούν, να διαμένουν, στο Ξενοδοχείο Nafpliaστην πόλη του Ναυπλίου, είναι 50€ το άτομο σε 2κλινο δωμάτιο και 40€ το άτομο σε 3κλινο δωμάτιο, για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, από την 29/1/2016, ως το πρωινό της 31/1/2016.


Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής ως 15/1/2016
Tο δικαίωμα συμμετοχής και το ποσό διαμονής-διατροφής, αποστέλλεται με κατάθεση στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, με ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR34 0171 3160 0063 1601 0097 052, στο όνομα Αγγελική Μαυρούλη. Το δελτίο συμμετοχής, μαζί με την απόδειξη κατάθεσης, αποστέλλονται φωτοτυπημένα στο FAX: 210 4913025.
Οι καθηγητές κλασικής κιθάρας, οι γονείς ή οι κηδεμόνες που συνοδεύουν μαθητές στο φεστιβάλ, απαλλάσσονται, του δικαιώματος συμμετοχής.   
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΣΟΛΙΣΤ
Ανεξαρτήτου ηλικίας (διπλωματούχοι, πτυχιούχοι, κλπ), ελεύθερο πρόγραμμα της επιλογής του διαγωνιζόμενου διάρκειας έως 15 λεπτά.
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΜΕΧΡΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 17  ΕΤΩΝ
Για όσους γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 1999 ελεύθερο πρόγραμμα της επιλογής του διαγωνιζόμενου διάρκειας έως 10 λεπτά.
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΜΕΧΡΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 13  ΕΤΩΝ
Για όσους γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2003 ελεύθερο πρόγραμμα της επιλογής του διαγωνιζόμενου διάρκειας έως 10 λεπτά.
ΜΟΥΣΙΚΩΝ  ΣΥΝΟΛΩΝ
Ανεξαρτήτου ηλικίας ελεύθερο πρόγραμμα της επιλογής των διαγωνιζόμενων διάρκειας έως 10 λεπτά.
ΟΡΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος κιθαριστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
2. Τη διεξαγωγή των Διαγωνισμών μπορεί να παρακολουθήσει κοινό.
3. Η εμφάνιση των διαγωνιζόμενων θα γίνει με αλφαβητική σειρά.
4. Στην Β΄ & Γ’, Κατηγορία, θα πρέπει απαραίτητα να υπάρχει η δυνατότητα πιστοποίησης της ηλικίας των διαγωνιζόμενων (αστυνομική ταυτότητα, πιστοποιητικό γέννησης κλπ)
5. Η Επιτροπή του Διαγωνισμού έχει το δικαίωμα να διακόψει τους διαγωνιζόμενους αν το πρόγραμμά τους υπερβεί την διάρκεια που ορίζει ο κανονισμός.
6. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος και σε όλες τις κατηγορίες του Διαγωνισμού, χωρίς επιπλέον κόστος συμμετοχής, αλλά με διαφορετικό πρόγραμμα.

ΒΡΑΒΕΙΑ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ   ΣΥΝΟΛΩΝ
A’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΕΠΑΘΛΑ
Β’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΕΠΑΘΛΑ
Γ’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΕΠΑΘΛΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΩΣ 13 ΕΤΩΝ
A’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΙΘΑΡΑ ΑΞΙΑΣ 300 € τα
ου ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΗΔΑ
Β’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  100 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PANAS MUSIC Γ’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  100 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PANAS MUSIC

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΩΣ 17 ΕΤΩΝ
A’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΚΙΘΑΡΑ ALMANSA ΑΞΙΑΣ 400 € του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PANAS MUSIC
Β’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  100 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΗΔΑ
Γ’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  100 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΗΔΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ   ΣΟΛΙΣΤ
A’  ΒΡΑΒΕΙΟ
 ΚΙΘΑΡΑ ΑΞΙΑΣ 3.000 €
του Κατασκευαστή ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΪΝΤΟΥΛΑ
& ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΩΣ  ΣΟΛΙΣ  ΣΤΟ
2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2017
Β’  ΒΡΑΒΕΙΟ
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  100 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PANAS  MUSIC
Γ’  ΒΡΑΒΕΙΟ  
ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΙΑΣ  100 €
του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ PANAS  MUSIC




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ