ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Απεργούν και οι λογιστές-φοροτεχνικοί Ναυπλίου Ερμιονίδας στις 4 Φεβρουαρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. | | |
  O Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ναυπλίου Ερμιονίδας με απόφαση του Δ.Σ. στις 27/01/2016 αποφάσισε την συμμετοχή των μελών του στη απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 04/02/2016 με καθολικό κλείσιμο των γραφείων και διακοπή οποιασδήποτε συναλλαγής με το Δημόσιο είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά.
Ο κλάδος μας όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα στον επιχειρηματία στον μισθωτό στον αγρότη και τον συνταξιούχο στην καθημερινή του αγωνία για την επιβίωση της επιχείρησης του και της οικογένειας του. Οι επώδυνες ρυθμίσεις που φέρνει το νέο ασφαλιστικό σχέδιο για ολους εμάς αναπαράγουν δυστυχώς ανασφάλεια, αναταραχή, τροφοδοτούν εκ νέου τη συνθήκη της ύφεσης και επιτείνουν το ήδη υπάρχον αδιέξοδο.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ καθίσταται αναγκαία η συμμετοχή μας στον αγώνα όλων των κοινωνικών ομάδων, με σύνεση, γνώση, υπεύθυνη στάση και με σεβασμό στην διαδοχή και αλληλεγγύη όλων των γενεών.

Η κοινωνική συνοχή που πρεπει να αναδειχθεί μέσα από αυτή την ολοκληρωτική διαμαρτυρία απέναντι στην αδικία που καταγράφει η νέα ‘’ασφαλιστική φορολογία’’ η οποία εξαντλεί τις τελευταίες αντοχές όλων μας και υπονομεύει τις όποιες ελπίδες ανάκαμψης πρεπει να είναι το ζητούμενο.

            Ο πρόεδρος                              Ο γραμματέας
ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ