ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Τινάζει την μπάνκα στο αέρα ο Μερτύρης με μπαράζ μεταγραφών στον Παναργειακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. | |
  Την μπάνκα της Γ’ Εθνικής και 3ου ομίλου στον αέρα τινάζει ο Ιωσήφ Μερτύρης στον Παναργειακό, στον οποίο, υπέγραψαν και οι Ευθυμιάδης, Κοντέων και Ηρακλής!
Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης είναι 26 ετών, επιθετικός, προέρχεται από τον ΠΑΟΚ και την Σούπερ Λίγκα παρακαλώ, έχει αγωνιστεί σε Ζάκυνθο και πέρυσι το καλοκαίρι πήγε στον Κισσαμικό, απ’ όλου έμεινε ελεύθερος.
Ο Παναγιώτης Κοντέων είναι 31 ετών, κεντρικός αμυντικός, τον ήθελε η Σπάρτη και έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Χανιά και πήγε στο Άργος από την Λαμία.
Και τέλος, ο Ανδρέας Ηρακλής, είναι 26 ετών, αμυντικός χαφ, πρώην παίκτης του Απόλλωνα Αθηνών και από το καλοκαίρι του ΑΟ Χανιά! 

Παίκτες και οι τρεις τους προερχόμενοι από την Β' Εθνική, με παραστάσεις και συμμετοχές και από την Σούπερ Λίγκα, έτοιμοι να βοηθήσουν ουσιαστικά τον Παναργειακό, την ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο, στη μάχη του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου, της Γ' Εθνικής κατηγορίας, για την άνοδο των Λύκων. 
 
Οι μετεγραφικές βόμβες όμως του Μερτύρη στο Άργος δεν σταματούν εδώ, καθώς ακολουθούν και δύο Σέρβοι παικταράδες, άμεσα για τους «Λύκους».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ