ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Καμπόσος: Δεν εκχωρούμε την αρμοδιότητά μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 μ.μ. | |
 Λίγες ώρες πριν από τη νέα συνάντηση των δημάρχων Πελοποννησου με τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γ. Τσιρώνη στην Αθήνα την Τρίτη 19 Ιανουαρίου,συνεδρίασε ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Οι δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου δείχνουν την πρόθεσή τους να αναλάβουν τη διαχείριση των απορριμμάτων, καθώς ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κ. Καμπόσος σε τοποθέτησή του ήταν αρκετά καυστικός, καθώς, όπως είπε, οι δήμαρχοι είναι αποκομμένοι από το θέμα των απορριμμάτων.

«Δεν με ενδιαφέρει αν αυτά πικραίνουν κάποιους, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι είμαστε και είμαι αρμόδιοι και υπεύθυνοι, δεν είμαστε υποδεέστεροι των άλλων θεσμών και οργάνων. Δεν εκχωρούμε την αρμοδιότητά μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Εάν κάποιοι θέλουν να παίξουν παιχνίδι εις βάρος των Δήμων, εμείς οι δήμαρχοι δεν έχουμε δικαίωμα να τους ξεπουλήσουμε ούτε να κάνουν ιδιαίτερες συμφωνίες, γιατί τα χρέη αυτά θα τα επωμιστούν οι δημότες», είπε.

«Δεν δέχομαι τις προσβολές, φτάνουν ο προσβολές. Θέλουμε να πορευτούμε παράλληλα, δεν θα δεχτώ κανείς να μπει μπροστά στη διαδικασία ανάπτυξης των Δήμων. Η διαδικασία διαχείρισης των απορριμμάτων ανήκει στον Δήμο, και όποιος δεν το δεχτεί αυτό, θα μας βρει απέναντι», συμπλήρωσε.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ