ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Το καλοκαίρι η υπογραφή του έργου μεταφοράς νερού από τον Ανάβαλο σε χωριά της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. | |
 Σε φάση υπογραφής σύμβασης εισέρχονται πολλά νέα έργα που δημοπρατήθηκαν το περασμένο έτος και έρχονται να εμπλουτίσουν τη λίστα των μεγάλων υπό κατασκευή έργων της χώρας.



Στο σιδηροδρομικό πεδίο, τον Φεβρουάριο αναμένουμε την υπογραφή του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σε δημοπράτηση αυτή την εποχή και είναι το έργο αναβάθμισης της υποδομής στο τμήμα Ψαθόπυργος-Ρίο κόστους 215 εκ.ευρώ.

Όπως αναφέρει το ypodomes.gr σε τελική φάση υπογραφής της σύμβασης είναι και το έργο κατασκευής υπόγειας διάβασης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, έργο που θα κάνει ασφαλέστερες τις διαδρομές των πεζών καθώς στην περιοχή συμβαίνουν αρκετά συχνά ατυχήματα. Το έργο 19 εκ.ευρώ είναι έτοιμο για υπογραφές.

Στα τέλη της Άνοιξης υπολογίζεται να οδεύσει προς υπογραφή το έργο-σκούπα για την ολοκλήρωση του τμήματος Πολύκαστρο-Ειδομένη που περιλαμβάνει και την εγκατάσταση ηλεκτροκίνησης. Πρόκειται για έργο 25 εκ.ευρώ που δημοπρατήθηκε στις 27 Οκτωβρίου.

Στα μεγάλα οδικά έργα σε εκκρεμότητα έχουμε 2 δημοπρατήσεις από το 2014 και έχουν να κάνουν με το τμήμα Αγία Βαρβάρα-Απομαρμά κόστους 47 εκ.ευρώ που όπως φαίνεται θα αλλάξει χέρια και θα πάει στον δεύτερο μειοδότη καθώς υπήρξε πρόβλημα με τον πρώτο και οι υπογραφές υπολογίζεται να πέσουν μέσα στην Άνοιξη.

Το ίδιο διάστημα υπολογίζεται και η υπογραφή για την αναβάθμιση του τμήματος του ΒΟΑΚ Πάνορμος-Εξάντης κόστους 65 εκ.ευρώ. Το έργο έχει δημοπρατηθεί από τον Μάη του 2014 και μετά από πολλές δυσκολίες οδεύει προς την υπογραφή της σύμβασης.

Δύο ακόμα έργα που θα δούμε να υπογράφονται είναι η μεταφορά-διανομή νερού από το Φράγμα Ανάβαλου στην Αργολίδα στα χωριά Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό, Μιδέα και το έργο του αγωγού της ΕΥΔΑΠ που θα συνδέσει στο δίκτυο την Αίγινα. Τα 2 έργα πρόκειται να υπογραφούν μέχρι το καλοκαίρι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ