ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτη κόντρα Γιαννακόπουλου - Μερτύρη με εμπρηστικές δηλώσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 μ.μ. | |
Γιαννακόπουλος: Ο Παναργειακός «σπρώχνεται» 
Μερτύρης: Όποιος ασχολείται με την ομάδα του άλλου, μένει πάντα δεύτερος...

 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την δυσφορία του για την διαιτητική αντιμετώπιση της ΑΕ Σπάρτης κι έστειλε το μήνυμά του στον Γιώργο Γκιρτζίκη. Η ΑΕ Σπάρτης έχει παράπονα από όσα συμβαίνουν στον τρίτο όμιλο της Γ' Εθνικής, καθώς θεωρεί πως ο Παναργειακός «σπρώχνεται» στη Β' Εθνική και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Παρακολουθούμε με περίσσια υπομονή την προσπάθεια της ΕΠΟ να σπρώξει με το έτσι θέλω την ομάδα του Αργους στη Β' Εθνική... Προειδοποιούμε τον Γκιρτζίκη ότι τέτοιες πρακτικές δεν θα γίνουν αποδεκτές από την Σπάρτη. Το νου σας...».

Η τοποθέτηση του Γιαννακόπουλου και τα όσα κατήγγειλε προκάλεσαν την αντίδραση του Παναργειακού και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Ιωσήφ Μερτύρης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sportsnoto.gr απάντησε σε έντονο ύφος!

«Με μεγάλη μου, προσωπική έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του κυρίου Γιαννακόπουλου και κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφα. Του συνιστώ λοιπόν να μας πει και να μας αποδείξει που αδικήθηκε φέτος η Σπάρτη και βέβαια που ευνοήθηκε ο Παναργειακός. Μήπως όμως έως τώρα γίνεται εντελώς το αντίθετο; Εξάλλου, θα τον συμβούλευα να κοιτάξει την δική του ομάδα, γιατί όποιος ασχολείται με την ομάδα του άλλου, μένει πάντα δεύτερος...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μερτύρης.

Απομένει, πλέον, να δούμε πως θα συνεχιστεί η κόντρα των δύο ομάδων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ