ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

"Φίλοι του Θεάτρου στο Ναύπλιο: Θεατροδρόμιο": Υποστηρίζουμε την παραμονή του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών στην πόλη του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:24:00 μ.μ. | |
 Είμαστε ένα αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία: «Φίλοι του Θεάτρου στο Ναύπλιο: Θεατροδρόμιο». Τα μέλη μας είναι εκπαιδευτικοί, θεατρολόγοι, εραστές της προφορικής, εικαστικής και μουσικής έκφρασης. Δραστηριοποιούμαστε από το 2011 με περιεχόμενα θεατρικές, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις και βιωματικά εργαστήρια.

Υποστηρίζουμε την παραμονή του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών στην πόλη του Ναυπλίου γιατί:
· Προτείνει μια άρτια αφήγηση πολιτισμού, αυθεντική, πρωτότυπη και επίκαιρη. Δεν επεμβαίνει σημειακά στην τοπική κοινωνία αλλά λειτουργεί σαν συλλογική διάνοια των κατοίκων της.

· Επιδιώκει την εμπλοκή κατοίκων και φορέων.

· Καλλιεργεί ένα δημιουργικό ολοζώντανο εργαστήρι αφύπνισης της κοινωνικής συνείδησης, παράγοντας μια απτή παραστατική πολιτική τέχνη προς όφελος της κοινωνίας.

Η πορεία για ένα καλύτερο μορφωτικό και πολιτιστικό περιβάλλον είναι μια συλλογική προσπάθεια, που απαιτεί τη δύναμη και τη γνώση του καθενός και σε αυτό τον τομέα το εν λόγω Τμήμα τα καταφέρνει εξαιρετικά! Άριστα με μια λέξη.

Για το Θεατροδρόμιο

Ο Πρόεδρος
Δίπλας Δημήτρης



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ