ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Επιλέξτε αξεσουάρ τζακιού και δώστε μία νότα πολυτέλειας στο σαλόνι σας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. |
  Ένα τζάκι στο σαλόνι δίνει μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και συμβάλει σημαντικά στην καλή αισθητική του σπιτιού, ενώ μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή και κομψή εστία θέρμανσης για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.


Ωστόσο για να παραμείνει το τζάκι καθαρό, όμορφο και λειτουργικό και να μην δημιουργήσει προβλήματα υγιεινής και δυσάρεστες ή αποπνικτικές οσμές στο σπίτι, θα πρέπει να διαθέτει τα κατάλληλα αξεσουάρ τζακιούπροκειμένου να μπορείτε να το φροντίζετε αποτελεσματικά.
Καταρχάς είναι πολύ σημαντικό, το τζάκι να διαθέτει την απαραίτητη ανθεκτική και πυρίμαχη κάλυψη, προκειμένου οι σπίθες και η στάχτη να μην ξεφεύγουν από το χώρο του τζακιού και παράλληλα η θερμότητα να διαχέεται ομοιόμορφα στο χώρο, χωρίς η φωτιά του τζακιού να αποτελεί κίνδυνο για τους παρευρισκόμενους.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό είναι να διαθέτετε και τα κατάλληλα εργαλεία, όπως σκουπάκι και φαράσι, προκειμένου να καθαρίζετε τακτικά το τζάκι, ή πυρίμαχη λαβίδα για να τοποθετείτε τα προσανάματα, ή να μετακινείτε τα ξύλα.

Για την τοποθέτηση των κούτσουρων προς καύση, είναι σημαντικό να διαθέτετε επίσης δίπλα στο τζάκι σας μία κομψή και διακριτική ξυλιέρα, προκειμένου τα ξύλα να μην λερώνουν το δάπεδο του δωματίου και να είναι όμορφα στοιβαγμένα, συμβάλλοντας στη γενικότερη αισθητική του χώρου.
Τέλος μεγάλο ρόλο παίζει και η σωστή επιλογή της σχάρας που θα τοποθετηθούν τα ξύλα, αλλά και μίας έξτρα σχάρας σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τζάκι για να ψήσετε κάποιους μεζέδες.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα TS Deco θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ τζακιού, τα οποία ταιριάζουν σε όλων των ειδών τα τζάκια, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, καθώς και μια ευρεία γκάμα προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ