ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Στο μεγάλο πανδικηγορικό - πανεπιστημονικό συλλαλητήριο στη Βουλή κατά του Ασφαλιστικού και ο Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:10:00 μ.μ. | |
 Στη Βουλή κατέληξε η μαζική πορεία που πραγματοποίησαν μέλη επιστημονικών φορέων, οι οποίοι αντιδρούν στην αύξηση των εισφορών τους, που προβλέπεται στο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
Στην πορεία συμμετείχαν δικηγόροι, γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί, ανάμεσά τους και νέοι επιστήμονες, οι οποίοι ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει τον νόμο, που όπως υποστηρίζουν, οδηγεί χιλιάδες νέους επιστήμονες σε αφανισμό.

Η πορεία ξεκίνησε από τα γραφεία του ΔΣΑ στην οδό Ακαδημίας, έφθασε στη Βουλή, όπου αντιπροσωπεία παρέδωσε ψήφισμα, όπως και στο υπουργείο Εργασίας, όπου πραγματοποίησε προσωρινή στάση.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής, δήλωσε ότι ένας νέος δικηγόρος που δηλώνει εισόδημα 10.000 ευρώ το χρόνο, επιβαρύνεται με τη φορολογία και τις εισφοροδοτικές υποχρεώσεις με ποσό 9.956 ευρώ και προανήγγειλε ότι ο αγώνας θα είναι διαρκείας και δεν επιτρέψουν να περάσει το νέο σχέδιο νόμου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι διαδηλωτές ξεπέρασαν τις 10.000.
Ανάμεσα στους διαδηλωτές, μαζί με το δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου στο πανδικηγορικό-πανεπιστημονικό συλλαλητήριο συμμετείχε και η δικηγόρος Σόνια Ταντάρου Κρίγγου.

Η κ Ταντάρου σε δήλωση της τόνισε πως τυχόν εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στο εν λόγω σχέδιο, θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση της συντριπτικής πλειονότητας των δικηγόρων και όλων των ελευθέρων επαγγελματιών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ