ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Επαινετικά σχόλια από ομογενειακή εφημερίδα της Αυστραλίας για τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 μ.μ. |
 Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστραλίας, η "The Greek Herald" που εκδίδεται καθημερινά για τον απόδημο ελληνισμό, παρουσίασε αφιέρωμα στις σελίδες της, στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, για την κίνηση του να τιμήσει τον ήρωα πολέμου Δημήτρη Γάτσιο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ,στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου το Άργος συμμετείχε και ο 87χρονος Δημήτρης Γάτσιος ο οποίος υπηρέτησε στον Ελληνικό στρατό και ως εθελοντής πολέμησε στην Κορέα όπου και αργότερα τιμήθηκε με το Μετάλλιο Εξαίρετων Πράξεων των Ηνωμένων Εθνών. 
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών προσφέρει την θέση στους επισήμους στον ήρωα πολέμου

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος όταν έμαθε για την ιστορία αυτού του ήρωα,προσέφερε τη θέση του στους επισήμους και κράτησε καθ όλη την διάρκεια της παρέλασης τον κ. Γάτσιο δίπλα του. Μάλιστα μετά από την πρώτη τους συνάντηση τον φιλοξένησε και στο γραφείο του όπου τα είπαν κατ΄ ιδίαν.

Το έχει αποδείξει ο Δήμαρχος μας, πως τιμά πάντα, όσους έχουν προσφέρει στην πατρίδα μ και ο απόδημος ελληνισμός του επιστρέφει την εκτίμηση αυτή με το συγκεκριμένο αφιέρωμα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ