ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Οι επόμενες δράσεις του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 μ.μ. |
  Για 6η ημέρα, μετά το κάλεσμα του Συλλόγου μας, συνεχίζουμε να παρατάσσουμε τα τρακτέρ και τα οχήματά μας, στη Ε.Ο. Άργους-Ναυπλίου, στο ύψος της Δαλαμανάρας.

Βγήκαμε και συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα, ενάντια στην πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει στην βουλή, την άγρια φορολόγησή μας και την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών μας στον ΟΓΑ. Μέτρα που αυξάνει την φοροληστεία και βάζουν μπλόκο στην πρόσβαση της περίθαλψης, της Πρόνοιας, της Υγείας, στην σύνταξη.

Η κυβέρνηση , ήρθε να κάνει την βρώμικη δουλειά που δεν κατάφεραν οι άλλες κυβερνήσεις, υπηρετώντας και εφαρμόζοντας πιστά την πολιτική της ΕΕ, που θέλει το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων από τα χωράφια μας. Πολιτική που εξυπηρετεί τις μεγάλες αγροτικές επιχειρήσεις, πολυεθνικές, μεγαλοαγρότες, ώστε να κατέχουν το σύνολο της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας.

Είναι μονόδρομος για εμάς, η συνέχιση του αγώνα. Συνεχίζουμε, κατεβάζοντας κι άλλα τρακτέρ, με περιοδείες στα χωριά ενημερώνουμε τους αγρότες ,να κατέβουν όλοι οι μικρομεσαίοι αγρότες στο σημείο. Συντονίζουμε τη δράση μας με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, για τις επόμενες κινήσεις ,για την κλιμάκωση του αγώνα.

Πρόγραμμα επόμενων ημερών

Την Πέμπτη, 21 Γενάρη και ώρα 12 το πρωί, παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Ναυπλίου.

Την Παρασκευή 22 Γενάρη ,στις 7μμ, στο ΕΚ Ναυπλίου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου, θα συμμετάσχει στη σύσκεψη της Γραμματείας Αργολίδας του ΠΑΜΕ, για την προετοιμασία της απεργίας.

Το Σάββατο 23 Γενάρη, συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ,που θα καταλήξει στο χώρο που είναι παρατεταγμένα τα τρακτέρ. Θα ακολουθήσει γλέντι.

Καθημερινά κλιμάκια του Συλλόγου, θα πηγαίνουν στα χωριά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ