ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Τραγούδια, βιβλία και χριστουγεννιάτικες ιστορίες στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας από την Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. |
 Το Σάββατο δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς η "Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης" επισκέφθηκε τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας και πρόσφεραν λίγα βιβλία (περίπου 170) από αυτά που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες σε Ναύπλιο και Άργος για να εμπλουτιστεί η ήδη οργανωμένη δανειστική βιβλιοθήκη των φυλακών. Μαζί τους ήταν και το "Θεατροδρόμιο Ναυπλίου".
Περάσαν μιάμιση ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων μαζί με τους φυλακισμένους, με διηγήσεις χριστουγεννιάτικων ιστοριών από τη Γιάννα , τη Σοφία , τη Φωτεινή και τη Ντίνα που εναλλάσσονταν με μουσική και τραγούδια από τη Μαργαρίτα και το Βασίλη .
Ο κόσμος ήταν πολύς . η συμμετοχή μεγάλη , η προσοχή αμέριστη και η ατμόσφαιρα συγκινητική .
Οι εικόνες και οι σκέψεις , οι λέξεις και οι νότες ενώθηκαν και μας ζέσταναν όλους.
Στα χαμόγελα και στις ευχές του τέλους ανανέωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν με τις μικρές δυνάμεις τους να είναι δίπλα τους .
Η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης ευχαριστεί πολύ όσους βοήθησαν στη συγκεκριμένη προσπάθεια .
Πολλές εκατοντάδες βιβλία ακόμη θα κατευθυνθούν προς τις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου τις επόμενες μέρες μαζί με τα αναλώσιμα είδη ατομικής υγιεινής που θα συγκεντρωθούν στη μουσική βραδιά αλληλεγγύης την Τρίτη , 5/1 στο Kontrabasso.

Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ