ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Μετά το "Γάλα του Μοριά" και κρεοπωλείο στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:10:00 π.μ. | |
 Στο Κεφαλάρι τέσσερις γενιές πίσω ο Παναγιώτης Αντωνάκος και ο γιος του Λευτέρης ξεκίνησαν να εκτρέφουν αγελάδες και μάλιστα με το γάλα τους στις δύσκολες εποχές της πείνας προμήθευαν με γάλα τους ανθρώπους της περιοχής. 
Το χωριό αλλά και η ιστορική εκκλησία του Κεφαλαρίου Ζωοδόχος Πηγή παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΣΑΓΑΠΕΛ , αφού είναι το σήμα κατατεθέν στις ετικέτες των προϊόντων του"ΜΟΡΙΑ" .
Για το κατάστημα: Τα προϊόντα του ΜΟΡΙΑ πλέον απέκτησαν και δικό τους κατάστημα στο ΄Αργος, στην γωνία Καραολή και Δημητρίου με την οδό Πασχαλινοπούλου. Εκεί σας περιμένει η Γωγώ με τον Κώστα να σας εξυπηρετήσουν πάντα με χαμόγελο και με πληθώρα προϊόντων της Σ.ΑΓ.Α.ΠΕΛ. και όχι μόνο.
Τι ψωνίζουμε: Στο κρεοπωλείο ο "ΜΟΡΙΑΣ", μπορείτε να βρείτε βόειο και μοσχαρίσιο κρέας σ΄ εξαιρετικές τιμές, άψογη ποιότητα και απίθανη γεύση, κατευθείαν από την φάρμα της οικογένειας στο Κεφαλάρι και πολλά ακόμα προϊόντα.
 Μια ακόμα επιχειρηματική προσπάθεια του Σ.ΑΓ.Α.ΠΕΛ. που την περιβάλουν με αγάπη οι Γιάννης, Λευτέρης και Άγγελος της οικογένειας Αντωνάκου, που είμαστε σίγουροι πως θα στεφθεί με επιτυχία αφού οι βασικές αρχές του συνεταιρισμού και της οικογένειας είναι η ποιότητα στα προϊόντα που προμηθεύουν την αγορά, ο σεβασμός στον πελάτη, οι καλές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής και πάνω απ΄όλα η μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ