ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Casual ένδυση στο γραφείο. Γιατί όχι;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:14:00 μ.μ. |
Είστε και εσείς ένας από τους σύγχρονους businessman που οι περισσότερες ώρες της ημέρας σας βρίσκουν στο γραφείο, σε ραντεβού και υποχρεώσεις;  Μάθετε πως θα διατηρήσετε τον dress code σας, ξεχνώντας το αυστηρό κοστούμι που έχει πια αντικατασταθεί με νέες τάσεις. Το νέο street style είναι αναμφισβήτητα casual και δίνει το παρόν όλες τις ώρες της ημέρας!

Επενδύστε σε ένα καλό παλτό
Φοριέται τις περισσότερες μέρες του χειμώνα και σας τυλίγει με αυτοπεποίθηση. Τα Montgomery coats τείνουν να γίνουν all time classic για τον άντρα που έχει προσωπικότητα και την δείχνει, φορώντας το αγαπημένο του «πασπαρτού παλτό»!
Σκεφτείτε ότι...
ü  Ταιριάζει με όλα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον στο συνολικό outfit
ü  Το υφασμά του υποδηλώνει κομψότητα
ü  Είναι μία από τις τελευταίες λέξεις της μόδας


Πουκάμισα...πιο χαλαρά
Εντάξτε το χρώμα και το σχέδιο στο πουκάμισο που θα επιλέξετε! Το απλό άσπρο πουκάμισο που ήταν must πριν χρόνια, έχει πλέον ξεχαστεί και στην θέση του έχει πάρει το ριγέ ή το καρό, ακόμα και το jean, το οποίο αποκτά όλο και περισσότερους λάτρεις.
Good point: Ταιριάξτε το με ένα μάλλινο jacket, τις πιο κρύες μέρες και είστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα της μέρας!

Τι άλλο εκτός από jean;
Σίγουρα και η δική σας ντουλάπα έχει πλημμυρίσει από jeans! Αποδεχθείτε το στυλ σας μέσα από chinos παντελόνια που μπορούν να ταιριάξουν με όλα τα outfits, δίνοντας ένα επιμελώς ατημέλητο look συνδυάζοντάς τα με πουκάμισα, πουλόβερ, jackets, φούτερ!

Παπούτσια + προσωπικότητα
Τα παπούτσια ξεσκεπάζουν την προσωπικότητα του άντρα! Μπορούν να υποδηλώσουν πολλά, για το στυλ σας, το ύφος, την ιδιοσυγκρασία μέχρι και τις απόψεις σας. Δείξτε πόσο επιμελής είστε και φροντίστε με τον καλύτερο τρόπο την ισορροπία στην εμφάνισή σας, επιλέγοντας παπούτσια που θα σας κάνουν να «πατάτε γερά στα πόδια σας» όλες τις ώρες της ημέρας.

Συμβουλές για το καλύτερο casual office look

ü  Διατηρήστε τον δικό σας χαρακτήρα, ακολουθώντας την μόδα
ü  Simple the best! Αποφύγετε τις ακρότητες λοιπόν
ü  Προσπαθήστε να αποκτήσετε σταδιακά, ρούχα και παπούτσια στα βασικά χρώματα του μπλε, του μαύρου, του καφέ, του ταμπά
Μην ξεχνάτε ποτέ το σήμα κατατεθέν σας, την κολόνια σας! Όσο και αν σας προδίδει στον χώρο, δεν σταματάει να κάνει πάνω σας την λεπτομέρεια...


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ