ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Έργα της Nena Stojanovic από το Ναύπλιο στην “Energy Athens 2016”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. |
Το Chicago Athenaeum, museum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει για 6η συνεχή χρονιά το “Energy Athens 2016”. 
Τα έργα της Nena Stojanovic με τα οποία έχει δηλώσει συμμετοχή (Παλιές αναμνήσεις, Καλοκαιρινές μέδουσες και Το μυστικό του ροζ παπλώματος) βρίσκονται ανάμεσα στους πάρα πολλούς συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα που επιλέχθηκαν για την φετινή έκθεση "Energy Athens 2016".

Καλλιτέχνες από όλες τις μορφές τέχνης παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο Contemporary Space Athens στη Πλάκα σε μια συναρπαστική συνάθροιση της σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα του σήμερα.
Στην έκθεση παρουσιάζεται ένα ευρύ φάσμα δημιουργίας, με καλλιτεχνική πολυφωνία, με διαφορετικές τεχνοτροπίες και προβάλλονται νέες τάσεις στο σύγχρονο εικαστικό γίγνεσθαι. 
Ένας από τους σημαντικούς στόχους των διοργανωτών είναι να αναδείξουν τις νέες εικαστικές τάσεις και προβληματισμούς, καθώς επίσης και να επισημάνουν πως η τέχνη δεν περιορίζεται στην αρχιτεκτονική και τη ζωγραφική αλλά είναι παρούσα και στην γραφιστική, στο fashion design, στο βίντεο, στη γλυπτική, στην κεραμική, στην κατασκευή κοσμημάτων και γενικά σε κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. Έχουν την ίδια επιρροή στην γενική αισθητική καλλιέργεια μιας κοινωνίας και ως εκ τούτου στην ανάπτυξη στο σύνολο της μιας γενικής ανάτασης του πνεύματος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ