ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Γυαλιά ηλίου Oakley: Προστατεύσετε τα μάτια σας με στυλ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. |
 Μπορεί να ήρθε ο χειμώνας, όμως τα γυαλιά ηλίου και η αποτελεσματική προστασία των ματιών μας είναι απαραίτητη κάθε εποχή του χρόνου, ειδικότερα για όσους ασχολούνται με χειμερινά σπορ, ή βρίσκονται σε μέρη με χιόνι, αφού η αντανάκλαση του ήλιου στο λευκό τοπίο μπορεί να αποδειχθεί από ενοχλητική έως και επιβλαβής για τα μάτια μας.


Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε με προσοχή τα ιδανικά γυαλιά ηλίου που θα προστατεύσουν αποτελεσματικά τα μάτια σας παρέχοντας την κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια και ταυτόχρονα μοναδικό design και ασυναγώνιστο στυλ, με την υπογραφή μίας επώνυμης μάρκας.
Η Oakley σας δίνει αυτή τη δυνατότητα, διαθέτοντας μία τεράστια ποικιλία από κορυφαία γυαλιά ηλίου σε απίθανα χρώματα και σχέδια, καθώς και εξειδικευμένα γυαλιά – μάσκες για όσους ασχολούνται με το σκι και το σνόουμπορντ.
Για του λόγου το αληθές, εμείς πρόσφατα αγοράσαμε το παραπάνω ζευγάρι  και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!

Τα γυαλιά ηλίου Οakley  συνιστούν την κορυφαία προτίμηση παγκοσμίως για αθλητές και όχι μόνο και το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού αποτελούν αποκορύφωμα του design αλλά και της οφθαλμικής προστασίας.
Για να διαπιστώσετε τι ακριβώς εννοούμε, δείτε εδώ  τα χαρακτηριστικά των παραπάνω γυαλιών και πάρτε τη σωστή απόφαση!

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας…. Για να διασφαλίσει ότι τα γυαλιά ηλίου της, εκτός από κομψά είναι και αποτελεσματικά, η  Oakley κάνει τεστ με λέιζερ για να επιβεβαιώσει ότι κάθε μοντέλο της εξασφαλίζει την σωστή εστίαση των οφθαλμών κατά τη χρήση. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η παρατεταμένη χρήση γυαλιών ηλίου χαμηλής ποιότητας μπορεί να προκαλέσει κόπωση των οφθαλμών, επιταχύνοντας έτσι την ανάγκη σας για διορθωτικούς φακούς.

Παράλληλα ελέγχει με προσοχή το οπτικό επίκεντρο των φακών και χρησιμοποιεί κορυφαία υλικά στο σωστό πάχος, προκειμένου να μην επηρεάζεται η ποιότητα της όρασης. Για να το επιτύχει αυτό, η Oakley πραγματοποιεί πολλαπλές δοκιμές  σε όλα της τα μοντέλα, μέχρι να βεβαιωθεί ότι ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες της.


Για να επιλέξετε τα δικά σας κορυφαία γυαλιά ηλίου Oakley, αλλά και ότι άλλα είδη οπτικών αναζητάτε, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα gialiailiou.gr  και βρείτε το μοντέλο που ψάχνετε, μέσα από μία τεράστια ποικιλία σε ασυναγώνιστες τιμές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ